Görüntü 0

3.7 V 3400mah 884376 polimer lityum pil büyük kapasiteli mobil güç kaynağı çekirdek

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺403.76 ₺205.88
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w103988

Mağazamıza hoşgeldiniz, p kira siparişine ihtiyacınız varsa, teşekkürler!Ipuçları: Merhaba,arkadaş,lütfen not,Eğer zihin satın almayın,anlayabiliyorum umuyoruz,Teşekkürler! 1. Satın almadan önce, lütfen makinenizin bu pil modelini uygun boyutta olduğu sürece destekleyip desteklemeyeceğini onaylayın. 2. Pil Voltajı 3.7 V-4.2 V normaldir, pil Boyutu ve Kapasitesi hata aralığına sahiptir, ancak sizin için uygun olanı bulabiliriz. 3. Çoğu pil türü, Pil Modelvoltagecapacityetc'yi püskürtmemiştir., HİÇBİR perakende kutusukabarcık çantada güvenle paketlenir. 4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir. 5. Bu öğe bir fişe sahipse, lütfen bize ne tür bir fiş istediğinizi söylemeyi unutmayın, aksi takdirde öğeyi konektörsüz olarak size göndeririz.Özellikler: 1. 100 % marka yeni. 2. Yüksek kalite ve yüksek kapasite. 3. Aşırı şarjı veya aşırı deşarjı önlemek için dahili koruma devresi PCM. 4. Paket şunlardır: 1 x ADET lityum polimer şarj edilebilir pil.Uygulamalar 1. Pil, aşırı şarjı, aşırı deşarjı, aşırı akımı, kısa devreyi vb.Önleme işlevlerine sahip koruyucu bir plaka ile donatılmıştır.. 2. Bu ürün ağırlıklı olarak uygulanabilir MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Oyuncaklar DVR Hoparlör Mikrofon Kaydedici Cep Telefonu Acil Güç Kaynağı Tablet PC cep telefonu PDA KAMERA Güç Bankası DVD EVD akıllı saatler E-kitaplar Dizüstü Helikopter Elektronik Sigara Düz Kulaklık Dijital LED ve diğer elektronik cihazlar.

Modeli: 884376

Kapasite: 3400 MAH

Gerilim: 3.7 V

Boyutu: kalınlığı 8.8 MM genişlik 43mm uzunluk 76mm

Bir, MP3 lityum pil ömrü

Cep telefonu lityum pili gibi, MP3 dahili lityum pilin ömrü de yaklaşık 300-500 kat derin ve derindir (ulusal standart).Yani, bir veya iki yıllık kullanımdan sonra, çalma süresi açıkça kısalır ve hatta bazıları tamamen kullanılamaz, o zaman kullanmak için yeni pili değiştirmeniz gerekir.Ve hemen hemen tüm çeşitli makinelerde servis sonrası yoktur, maliyeti düşürmek için, B pilinin kurulumunda pilde (fabrika ürünleri, arızalı ürünler, kalite) kullanılır, pil performansının kullanımından üç ay sonra düz aşağı, daha kısa ömürlü olabilir.

İki, MP3 lityum-iyon pil çalma süresi

Çalma süresi, pil kapasitesi ve makinenin güç tüketimi ile ilgilidir.Ekran ne kadar büyük olursa, o kadar fazla güç tüketir ve pil o kadar büyük olur.1.2 inç ekranın altındaki MP3 lityum pilin kapasitesi genellikle 150--300mAh, elektrik dolduktan sonra çalma süresi yaklaşık 8 saattir, 1.5-1.8 inç ekranın MP3 kapasitesi genellikle 300--1000mAh, 2.5 inç ekran mp4'ün pil kapasitesi yaklaşık 1800mah'dir.Çeşitli kart makinesi sonra kullanmaz service.In maliyeti düşürmek için makinenin yüklenmesinde B ürün elektriğinde kullanılır.Havuzun genel kapasitesi A'nınkinden %20 daha düşüktür ve oyun süresi daha kısadır.

Makinemin pil olup olmadığına nasıl karar verebilirim?

MP3 Bluetooth cihazınızda aşağıdaki fenomen varsa, pilin değiştirilmesi gerekir.

1, bir yıldan fazla kullanımı, oynatma (bekleme süresi) önemli ölçüde kısaltılmış (yaklaşık 3 saat), pil kapasitesinin azaldığını, servis ömrünün azaldığını gösterir.

2, açılamıyor veya kapatılamıyor: pil kısa devre yapıyor veya kalitesiz, gaz yükseliyor veya iç direnç artıyor ve pil geçersiz.

3, yayın etkisi daha kötüdür: pilin iç direnci artar ve çıkış voltajı çok düşüktür.

4, hiç çalınamaz: Pil halkası veya koruma devresi halkası, pil arızası.

Not: MP3 normal olmaya başlarsa ve daha sonra bir arıza bulursa, pilin nedeni %90'dan fazladır, çünkü diğer elektronik bileşen halkaları daha az olasıdır ve pil sarf malzemesidir, kalite düzensizdir ve şarj cihazı genellikle yüksek çıkış voltajı, sınırlı basınç değil (4.2V) fonksiyonu için lityum pil, tamamen pil üzerinde.Hat korumasının zarar görmesi kolaydır.Değerli bir MP3, küçük bir batarya için kullanılamaz, bu nedenle çok rahatsız edicidir.

Dört.Makinenin pil modelini nereden biliyorsunuz?

1, makineyi açın: makineyi cesurca açmak için içindeki MP3 aslında çok basittir, makineye zarar vereceğinden endişelenmeyin.Makineyi dikkatlice kontrol edin, bir vida olup olmadığına bakın, açmak için küçük bir tornavida var, hiç kimse genellikle kabuk yapıştırılmış veya toka değil, bir hafta sonra dikiş boyunca bir bıçakla açılabilir veya bükülebilir, dikkatli bir nokta, genel kabuk zarar vermez, dikkat anahtar düğmeleri vb.

2, pili görmek için açık, pil gümüş ise, polimer lityum pil, dış alüminyum plastik film ambalaj, diğer renkler çelik kabuk veya alüminyum kabuk lityum pil ise, dış deri PVC plastik kılıf, mavi renk ve siyahtır.

3, pil modeline bakın: genel pil modelle püskürtülür (aslında, pilin boyutu), yukarıdaki kelimeleri kaydedebilir, boyut uzunluğu ve kalınlığı ölçmek için kullanılmazsa, kaydedin.

Etiketler: 523450ar batarya, 3.7 v 2050 mah pil, 402530 3.7 v polimer pil, 3.7 v 1450mah pil, 7 6 v 3400 mah pil, Bir 3.7 v 800mah pil, 3.7 v 500ma pil, 3 3.7 v 5000mah pil, 357595 batarya, 753040 batarya.

  • koruma: PCB
  • Tip: Standart Batarya, Li-polimer
  • Model Numarası: Pil
  • Marka Adı: yorwatlar
  • Yeniden şarj edilebilir: Evet
  • Set Türü: Sadece Piller
  • Menşe yeri: Çin
  • Yedek Pil: Evet
  • Koşul: 100 % yeni
  • paket: Evet
  • Miktar: 1 adet
  • Kullanmak: Diğer
  • hizmet: Mağaza Garantisi
  • Boyut: Prismatic

İncelemenizi Şimdi Ekleyin