Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

2018 Yeni Suluboya Zebra dekoratif kırlent Kapak Renkli Siyah Beyaz İskandinav Pamuk Keten 18 inç kanepe yastığı Kapakları

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺158.61 ₺145.83
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w10534

2018 Yeni suluboya Zebra dekoratif kırlent kapak Renkli Siyah beyaz İskandinav pamuk keten 18 inç kanepe yastığı Kapakları 45x45 cm Ben tem: Suluboya Zebra Renkler: resim olarak Boyut: 45 cm x 45 cm ( 17.5 inç x 17.5 inç) Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm tutarsızlığa izin verin.Stil: Sanat/ Modern Malzeme: Keten pamuk (Makine yıkama) Fermuar: Görünmez Fermuar Paket: 1x minder örtüsü (Yastık içi dahil değildir) Boş kısım doğal keten rengi / krem rengi olacaktır.Lütfen buna dikkat edin.Notlar: 1.Buradaki fiyat sadece minder örtüsü içindir, iç kısmı içermez.Yastık iç için lütfen buraya tıklayın2.Bilgisayar ayarları nedeniyle gerçek renk biraz farklı olabilir.Tüm resimler gerçek stok fotoğraflar3.Özelleştirme ve toptan satış mevcuttur.Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

www.aldogru.com.tr'te şu ana kadar birçok ödeme yöntemi mevcuttur.Visa, kredi kartları, anında banka havalesi ve çevrimdışı ödemeler (moneygram veya western union).En uygun olanı seçebilirsiniz one.To ilgi alanlarınızı koruyun, www.aldogru.com.tr paketi alana ve memnun kalana kadar ödemeyi gerçekleştirmez.

Öğeleri bıraktığınız gönderim adresine teslim edeceğiz www.aldogru.com.tr.In siparişinizi normal olarak alabilmeniz için lütfen gönderim adresinizi dikkatlice doldurun.

Rus alıcı lütfen tam adınızı ( adınız, göbek adınız, soyadınız) ve ayrıntılı adresinizi( Daire No.Sokak, Şehir, Bölge ve Ülke) Aksi takdirde, paketiniz muhtemelen iade edilecektir.

Ödemeyi 5'e yaptıktan sonra paketinizi teslim edeceğiz days.It öğenizi özelleştirmeniz gerekiyorsa daha uzun sürebilir.

Genellikle, çoğu ülke teslim süresi aşağıdaki gibidir, farklı alanlarda posta servisinin değişmesi nedeniyle, bazı alanlar daha uzun sürebilir.Paket zamanında size ulaşmazsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, sorunu birlikte çözeceğiz.

Rusya Federasyonu'na teslimat genellikle yaklaşık 45-60 gün sürer.Lütfen sipariş vermeden önce uzun teslim süresinin farkında olun.

Benim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, olumlu geribildirim için bana bir iyilik yapın lütfen.İyi geri bildiriminiz çok takdir edilmektedir.

Toptancılar sıcak karşılama olacak!Kendi fabrikamız var, birçok toptancı fabrikamızdan çok fazla ürün satın alıyor.Size iyi bir fiyat vereceğiz ve sonra kalite garanti edilecektir.Büyük miktarda satın alma yapacaksanız, lütfen nakliye, ödeme ve özel indirim hakkında bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Etiketler: 30 yastık kapakları, 18 inç yastık noel, fon siyah yastık, pvc yastık siyah, 18 inç shoelaces, yumuşak siyah yastık, kürk yastık siyah, 18 inç dış mekan yastıkları, 18 anime uzun yastık, 18 beden siyah etek.

  • Şekil: Kare
  • Desen: Düz Boyalı
  • Model Numarası: zebra
  • Teknik: Dokuma
  • Desen Türü: Hayvan
  • Kullanmak: Dekoratif, Koltuk, araba, Sandalye, kanepe
  • Tarz: Düz, Sanatçılık
  • Malzeme: Keten / Pamuk
  • Marka Adı: moodcome
  • Arka Renk: Doğal Keten Renk/ Krem

İncelemenizi Şimdi Ekleyin