Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Uyumlu apple saat bandı 45mm 41mm 44mm 40mm Elmas Taklidi Metal Bilezik Kemer iWatch Bantları Serisi 8 7 6 5 4 SE

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺230.47
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w1076

Paket şunlardır: 1 * metal apple saat kayışları ve 1* temizleme aracı (Saat Dahil değildir)

Uyumluluk: Yedek Saat Bileziği, iwatch serisi 8/7-1 SE için apple saat bandı 45mm 44mm 42mm 41mm 40mm 38mm ile uyumludur.

Pırıl Pırıl Elmas Taklidi Dekorasyonu: Bu metal kayış, pırıl pırıl elmas taşlarla güçlü bir şekilde ayarlanır, kolayca çıkmaz ve apple watch'unuza lüks bir görünüm kazandırır.Parti, konser, Sevgililer Günü, düğün, Doğum günü ve diğer özel günler vb.İçin uygundur.

Sökülebilir Ayarlanabilir Zincir: Sağlanan yeniden boyutlandırma aracıyla, bilek boyutunuza uyacak ekstra bağlantıları kolayca kaldırabilirsiniz.5,3 inç ila 8,4 inç bilek boyutuna mükemmel uyum sağlar.

Müşteri Hizmetleri: kayış ile herhangi bir sorun lütfen bize ulaşın, biz 24 saat içinde size cevap verecektir ve size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

Paket Şunlardır:

1 * apple saat kayışı.

1 * bağlantı temizleme aracı. (Saat Dahil değildir)

Özellikler: Göz alıcı tasarım: Metal kayış, saatinizi daha zarif ve çekici hale getirecek parlak yapay elmaslarla güzelce süslenmiştir.Giymek ve ayarlamak kolay: Yükseltilmiş metal toka, saatinizi daha güvenli hale getirir.Sağlanan yeniden boyutlandırma aracı, kayış uzunluğunu bilek boyutunuza uyacak şekilde ayarlamanıza yardımcı olur.Bilek boyutu: 5,3 inç ila 8,4 inç bilek boyutuna mükemmel uyum sağlar.

  • Marka Adı: KEYSJEFF'İN
  • Model Numarası: 82021
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Bant Malzeme Türü: Paslanmaz Çelik
  • Öğe Türü: Saat kayışı

İncelemenizi Şimdi Ekleyin