Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4

3D cüzdan kılıf Deri kılıf Archos Elmas 2 Not Artı 40 Helyum 4G 40d Titanyum 45 50b 50c Neon 50 Sezyum Oksijen telefon kılıfı

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺96.84 ₺89.02
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w1093

Mağazamıza hoşgeldiniz!Not: (lütfen sipariş vermeden önce okuyun) 1. Çin Post olağan küçük paket artı Ücretsiz kargo ama lojistik izleme sağlamaz, nakliye süresi yaklaşık 39 ~ 60 gündür.www.aldogru.com.tr Tasarrufu Nakliye Lojistik izleme sağlanır Var, ve ulaşım süresi yaklaşık 35 gündür.Normal parsellerden daha güvenli ve daha kısa transit süresi, ücretsiz posta ücreti alacağız, ancak sadece birkaç ülke www.aldogru.com.tr standart nakliye seçebilir Lojistik izleme sağlanır ve ulaşım süresi yaklaşık 21 gündür, daha az nakliye ücreti almanız gerekir, çünkü satın alma maliyetinizi artıracaktır, biz sadece elimizden geleni yapacağız için en iyi fiyatı sunun you.In aslında, birçok ülke için, özellikle de AB ülkelerinin çoğu için daha hızlıdır.Daha kaliteli lojistik var, herhangi bir ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz. 2. Takip numarası olmadığı için herhangi bir anlaşmazlığı kabul etmiyoruz. 3. Eğer 60 gün sonra mal almadıysanız, biz koşulsuz iade edeceğiz. 4. Sipariş vermeden önce anlamadığınız herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçebilir veya sipariş üzerine not alabilirsiniz.Notu gördükten sonra işleme koyacağız. 5. İşbirliği niyetiniz varsa ve daha fazla miktarınız varsa, en sevdiğiniz deseni özelleştirebilirsiniz.Siparişi verdiğinizde, yukarıdaki talimatları kabul ettiğiniz anlamına gelir .

Etiketler: archos 40 helyum kapsar, archos 40 sezyum telefon, lefger titanyum dava, sezyum küpeler, izle q90 sezyum, kredi kartı sahibi silicona, archos dava titanyum, kredi kartı sahibi denizkızı, kapak 40 helyum, 40 cm nordic saat.

  • Dizayn: Hayvan, Çizgi film, Geometrik
  • Marka Adı: HenryHair
  • İşlev: Ayak dayanağı, 3D Görüntüleyici, Kart Cebi ile, Anti-vurmak
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Flip Kılıf
  • Özellikler: 3D Boyalı deri kılıf
  • Uyumlu Marka: Diğer

İncelemenizi Şimdi Ekleyin