Görüntü 0

glitter Oh Bebek Cupcake Toppers doğum günü bebek Ortaya Duş parti yiyecek kürdanları

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺553.21 ₺470.29
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w11340

Sevgili arkadaşım, kendi fabrikamız var, böylece herhangi bir stil veya herhangi bir renkte şarap kadehi işaretleyicileri, kek sarmalayıcıları,şeker kutuları ve davetiye kartları tasarlayabiliriz.Herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın.Teşekkürler.

Eğer sipariş zaman, pls bize istediğiniz rengi sözler sütun veya bize e-posta.Karışık renkleri veya yalnızca belirli diğer renkleri kabul ediyoruz.Pls istediğiniz renkleri bize bildirin.Aksi takdirde size görüntü renk gemi olacak.Her alıcı mağazamızdan güzel bir hediye alacak.

Kazma ile yaklaşık 4 inç boyundadırlar

Farklı miktarda kek topperine veya farklı bir renge ihtiyacınız varsa, lütfen istediğiniz miktar ve renkleri içeren bir mesaj gönderin ve sizin için özel bir liste yapmaktan mutluluk duyarım!

Toppers, aşağıda listelenen renklerden herhangi birinde yapılabilir.

Sevgili arkadaşım, kendi fabrikamız var, böylece herhangi bir stil veya herhangi bir renkte şarap kadehi işaretleyicileri, kek sarmalayıcıları,şeker kutuları ve davetiye kartları tasarlayabiliriz.Herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın.Teşekkür:)

Sipariş verirken, pls sipariş verirken satıcı notunda istediğiniz rengi bize bildirin veya 24 saat içinde sipariş verdikten sonra bize e-posta gönderin.Karışık renkleri veya yalnızca belirli diğer renkleri kabul ediyoruz.Pls istediğiniz renkleri bize bildirin.Aksi takdirde size görüntü renk gemi olacak.

Etiketler: doğum günü çocuğu cupcakes, pearhead bebek çerçevesi, bebek ninnisi, damga kek ohbaby, cupcakes 1. doğum günü çocuğu, büyük bebek karınları, bebek mavisi cupcakes, madalyon fotoğraf bebek, ninni bebek brooklyn, deniz cupcakes adam.

  • Desen: Erkek ve Kız, Numara, Bıyık, Çizgi Film Figürü, Düz renk, Gelin ve Damat, Hayvan, Nokta, karikatür hayvan, taç, Mektup, Çizgi Film Araba
  • Neden: anneler günü, Cinsiyet Açıklaması, Parti, Ev Taşıma, Düğün, Vaftiz ve Vaftiz, Yıldönümü, Noel, Şükran, Paskalya, Aziz Patrick Günü, Cadılar bayramı, doğum günü partisi, Büyük Etkinlik, Çin Yeni Yılı, Mezuniyet, Çocuk Bayramı, Dünya Günü, Babalar Günü, April Fool Günü, yeni yıl, Düğün & Nişan
  • Marka Adı: PARARTDİY'İN
  • Model Numarası: F17
  • Malzeme: Mukavva

İncelemenizi Şimdi Ekleyin