Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

220V / 380V Araba Sac Tamir Plastik Cerrahi Mason Kaynakçı Kaporta Şekli Depresyon Düzeltme Araçları servis ekipmanı Aksesuarları

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺11 510.13 ₺8 172.18
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w113415

Sipariş hatırlatma:

1. Elektrikli ürünler için, hangi voltaja ve fişe ihtiyacımız olduğunu hatırlatmak için sipariş verirken bize bir mesaj bırakın.Çünkü farklı ülkeler farklı fişler ve voltajlar kullanır. 2. Farklı partiler ve yükseltilmiş ürünler nedeniyle, bazı ürünler detay sayfasında biraz farklı renk stillerine sahiptir (ancak aynı özelliklere sahiptir).Sevkıyattan önce sizi bilgilendireceğiz 3.Gönderim adresinizin eksiksiz olduğundan, telefon numarasının doğru olduğundan ve posta kodu ile adresin uyumlu olduğundan emin olun.Adresiniz uzaksa, teslimat hizmetleri için ek 35 ABD Doları ödemeniz gerekecektir. 4. Fatura ve beyan değeri hakkında, özel gereksinimleriniz varsa, bizimle iletişime geçebilir veya siparişte bir mesaj bırakabilirsiniz.

Ürün Parametreleri

Model: 7800 çift tabanca Güç: 18kva Maksimum anlık çıkış akımı: 5000A Yüksüz gerilim 8.6 V Kablo özellikleri: ana hat 2m. Topraklama kablosu 1.6 m (uzunluk) 80mm (kalınlık) Ağırlık: 58kg Giriş gerilimi: AC220V / 380 V evrensel, 50 / 60Hz Giriş akımı: 42A Çıkış gerilimi: 1-13 V Tek taraflı nokta kaynak kalınlığı: (1.2+1.2) mm Hacim: 38x48x80cm Otomatik sac tamir makinesi (tek tabanca) Giriş voltajı: 220v / 380v İsteğe bağlı giriş gücü: 18KVA Giriş akımı: 42A Anlık yüksek akım: 5000A Çıkış gerilimi: 1-13 V Yüksüz gerilim: 8.6 V Tek taraflı kaynak kalınlığı: mm1. 2 + 1.2 mm.Kavun Rallisi Doğrudan kaynak meşale Kablo uzunluğu: 1.6 metre + 2 metre Boyutlar: 490 * 580 * 960mm Ağırlık: 58kg

Lütfen satın almadan önce aşağıdaki ipuçlarını okuyun.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.

İthalat vergileri / gümrükleme hakkında 1. "Satıcının Nakliye Yöntemi" ni seçerseniz, gönderiyi düzenlemenize yardımcı olacağız.Malları en yakın limana gönderin!Malları limandan almak zorundasınız. 2. Alıcının varış limanı ücretlerini (terminal yükleme ve boşaltma ücretleri, belge ücretleri, depolama ücretleri vb.) Ödemesi gerekir.), gümrükleme ücretleri ve teslimat vergileri.Biz herhangi bir gümrük veya ithalat vergileri sorumlu değildir.Alıcının nedenlerinden dolayı, gümrük bunu yapamadı ve mallar iade edildi veya imha edildi.Ödemeyi iade etmeyeceğiz.Not: Brezilya, Türkiye, Arjantin vb.Gibi gümrükleri geçmesi zor ülkeler için.Satın almadan önce gümrükten geçme yeteneğine sahip olduğunuzdan emin olun.Ekspres makbuz hakkında: 1. Seçerseniz DHL / ARAMEX / FEDEX, TNT, UPS, vb., doğrudan adresinize uluslararası ekspres teslimat düzenlemenize yardımcı olacağız (ev hizmeti)!Mallar ekspres ile gönderilirse, alıcı varışta vergi ödemelidir. 2. İmzalamadan önce, alıcı malları imzalamadan önce parseli / konsinyeyi dikkatlice kontrol etmelidir.Ambalajın sağlam olduğundan emin olun, herhangi bir hasar varsa, lütfen bir fotoğraf çekin ve 24 saat içinde bizimle iletişime geçin.Size yardım edeceğiz.Not: Adresiniz uzak bir bölgedeyse, sizinle iletişime geçeceğiz ve ek teslimat hizmeti ücretleri için ek bir 35 $ (nakliye ücretlerini yenilemek için buraya tıklayın) eklemeniz gerekecektir.Geri Bildirim Hakkında: Bizim ürün ve sunucu ile memnun iseniz, bu sipariş onayladıktan sonra, bize olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen, ve biz de size "mükemmel 5 yıldız", görüşleriniz bizim dükkan için çok iyi önemli Teşekkür ederim.

Etiketler: küresel küre metal alet, aracı tornero metal, metal araç araç, aracı xbox metal, ince metal alet, monogram metal alet, metal kalafat, starlock metal araç, metal tırnak aracı, aracı shlvki metal.

  • Marka Adı: YESOK
  • Ağırlık: 58KG
  • Tip: Dikey
  • Giriş voltajı: AC220V / 380 V evrensel, 50 / 60HZ
  • Giriş akımı: 42A
  • Model Numarası: LD7800
  • Koşul: Yeni
  • Yüksüz Gerilim: 8.6 V
  • Güç: 18KVA
  • Çıkış gerilimi: 1 - 13V

İncelemenizi Şimdi Ekleyin