Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Canavar gece canavar büyük yapay penis silikon anal plug enayi ile kadın seks oyuncak erkek düğüm penis kadın mastürbasyon cihazı

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺1 105.09
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w113669

Canavar gece canavar büyük yapay penis silikon anal plug enayi ile kadın seks oyuncak erkek düğüm penis kadın mastürbasyon cihazı

ürün açıklaması:

1. Art Nouveau tarzı görünüm ve renk benzersiz butt plug silikon renkli profilli enayi anal yapay penis kadın oyuncak vajinal stimülasyon

Heyecan verici ürün, süper uzun ve kalın yapay penis, çok gerçekçi ve cilt dokunuşuyla dolu.

2. Sıvı silikon malzeme, yumuşak, toksik olmayan ve zararsız.

3. %100 su geçirmez, banyoda kullanıma uygundur.Temizlemesi kolay.

notlar:

# Lütfen dikkat: Bu boyut bilgileri sadece referans içindir, manuel ölçüm 1-5mm fark sağlar, teşekkür ederim!Beğendim, teşekkür ederim!

Çekim aydınlatması ve monitör ayarları nedeniyle, resim ile gerçek nesne arasında hafif bir renk farkı olabilir.Son renk için lütfen gerçek ürüne bakın.

Ürünü kullanmadan önce ve sonra temizleyin, ılık su ve antibakteriyel sabunla yıkayın ve havlu veya yumuşak bir bezle hafifçe silin.

Gizlilik Garantisi

Gizliliğiniz bizim için çok önemlidir.Paketteki varsayılan ad "plastik oyuncaklar" dır (başka gereksinimleriniz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın).Gizli ambalajımız güvenle alışveriş yapmanızı sağlar.Paketin içeriğini bilen tek kişi sensin!

Etiketler: benim Seks Oyuncakları, meyve sextoy, erkek erkek puma, at süper büyük yapay penis, tanımsız pantolon, kadın klasik oyuncak, kot penis, dild dildolar, canavar şeytan dildo, prada yapay penis.

  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Öğe Türü: Dildolar
  • Müstehcen Resim: No
  • Parça Sayısı: Bir Birim
  • Model Numarası: Z-186
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Sıvı Silikon

İncelemenizi Şimdi Ekleyin