Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

96 Adet Noel Plastik Sahte baston şekerler Bükülmüş Oyuncak Koltuk Değneği Noel Ağacı Asılı Süslemeleri

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺675.41 ₺472.77
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w11500

Şenlikli tasarım: Bu plastik Sahte şeker kamışı süsleri, Noel ile ilgili farklı renklere sahiptir, gerçekten şenlikli bir baskı ekleyebilirler, pencerede veya ağaçta çok güzel görünürler ve tatil süslemelerinize çok hoş bir ektir.

Asılması kolay: plastikten yapılmış, kırılması kolay değil ve çocuklara zarar vermeyen bükülmüş tasarım, bu bastonları elle tutmayı kolaylaştırır ve" J " tasarımının Noel ağaçlarına asılması kolaydır.

Nerede kullanılır: Bu plastik Sahte şeker kamışını Noel ağaçlarına, pencerelere, duvara veya istediğiniz başka yerlere asabilirsiniz, ayrıca hediyeler, çelenkler, paltolar için iyi süslemeler olabilir, dahası tercihlerinize göre farklı renk kombinasyonları seçebilirsiniz.

Mükemmel hediye: Bu güzel şeker kamışı süsleri sadece Noel ağacının güzel asılı süslemeleri değil, güçlü bir festival atmosferi yaratır, aynı zamanda çocuklarınız için iyi hediyeler, çocuklara neşe getirir.

Renk: Kırmızı, Beyaz, Yeşil

Malzeme: Plastik

Boyutu: Uzunluk 15 cm

Paket içeriği:

48 x Kırmızı ve beyaz şeker kamışı

48 x Kırmızı beyaz ve yeşil şeker kamışı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin