Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

2.4 G Nano Kablosuz Klavye Seti Boyutu 104 Tuşları Klavye fare kombo Karışık Renk Punk Klavye Tuş Klavye Dizüstü Windows PC İpad

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺1 683.66 ₺589.24
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w11558

Özellik:

【Sütlü çay kablosuz klavye ve fare seti】 En popüler renkler, daha fazla insanın dikkatini çeker, size farklı bir vizyon verir, farklı bir klavye deneyiminin keyfini çıkarır, renkli bir masa oluşturur ve size mutlu bir ruh hali getirir!

【2.4 GHz Kablosuz Teknoloji】Tak ve çalıştır, 35 fit çalışma aralığı, 2'si 1 arada nano alıcı, başka bir yazılım yüklemeye gerek yok, gecikme veya bırakılan aramalar yok, masaüstünüzü daha temiz hale getirin, klavye veya fare tek başına kullanılabilir, sadece bir USB alıcısını takmanız ve kablosuz ağınızı kullanmanız gerekir. klavye ve fare kombinasyonu!

【Otomatik güç tasarrufu fonksiyonu Modu】 Klavye bir dakikadan fazla kullanılmazsa, güç tasarrufu yapmak ve pil ömrünü büyük ölçüde uzatmak için klavye otomatik olarak uyku moduna girer, 2 saniye içinde uyanmak için herhangi bir tuşa veya düğmeye tıklayın, bir gün klavye aniden çalışmazsa, lütfen uyku modunu değiştirin. pil ve deneyin, klavyedeki düşük pil göstergesi, bittiğinde pili değiştirmenizi hatırlatacaktır.

【Geniş Uyumlu】 Fare ve klavye, Windows 10/8/7 ile mükemmel uyumludur Bağlanması kolay - Bu kombinasyon, cihazınıza kolay ve kararlı bağlantı için 2.4 G Nano alıcıyı paylaşır.

❤ Vıntage keycaps-sevimli yuvarlak tuşlar ve çok renkli tasarım size iyi bir görsel his verir;

❤Güç tasarrufu-Akıllı güç tasarrufu çipi ve 3 güç tasarrufu modu ile klavye ve fare seti, pil değiştirmeden aylarca kullanılabilir.

Belirleme:

Tuş sayısı: 104

Paket Listesi:

Kablosuz Klavye Fare X1set

Nakliye:

1. Çin'den gemi seçerseniz, biz Standart Nakliye tarafından gemi; yurtdışı depolardan gemi seçerseniz, biz yerel lojistik teslimat tarafından gemi olacak.

2. Siparişiniz genellikle 24 saat içinde gönderilir, lütfen beklemek için daha sabırlı olun.

3. Herhangi bir şey lütfen bana bildirmekten çekinmeyin, en kısa sürede sizin için çözeceğiz.

Hizmet:

1. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Ve hafta sonları hariç 24 saat içinde cevap vereceğiz.

2. Herhangi bir sorun size gelirse, lütfen endişelenmeyin.Önce bizimle iletişime geçebilirsiniz.Size yardımcı olmak için mümkün olan her şeyi deneyeceğimize söz veriyoruz.

3. Lütfen aramızdaki zaman farkına dikkat edin.Çin'de çalışıyoruz.

  • Marka Adı: ZUİDİD
  • İnsan mühendisliğini Destekler: Evet
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Fare Bağlantısı: Kablosuz
  • Tip: ERGONOMİK
  • Model Numarası: Mini Klavye Fare Seti
  • Sertifika: CE
  • Uygulanabilir nesne: Ev Ofis için
  • Arayüz: bluetooth
  • özellik2: Karışık Şeker Renk Roud Klavye Tuş

İncelemenizi Şimdi Ekleyin