Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3

Doğal Kırmızı Akik Altı Kelime Mantra tespihler 6-12mm Seçim Boyutu Yuvarlak Gevşek değerli taş boncuk Takı Yapımı İçin Bilezik Kolye

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺171.19 ₺90.74
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w11636

Doğal kırmızı akik altı kelime Mantra tespihler 6-12mm Seçim boyutu yuvarlak gevşek değerli taş boncuk Takı yapımı için Bilezik kolye Malzeme: Doğal kırmızı akik Uzunluk:38 cm yaklaşık 15 inç (1 inç=2.54 cm) Boyut: miktar 6mm: iplikçik başına 59 ila 63 adet boncuk 8mm: iplikçik başına 45 ila 48 adet boncuk 10mm: 36 strand başına 38 adet boncuk 12mm: strand başına 31 ila 32 adet boncuk özellik: Moda Takı Yapımı için güzel aksesuarlar hediye için: kız arkadaşı / karısı / anne/ erkekler amaçlar:parti, düğün, nişan, yıldönümü, doğum günü, hediye, iş vb renk: resim gösterisi olarak uygun için: Takı Yapımı için şekil:Yuvarlak şekil Lütfen kaydetti renk biraz fark olabilir nedeniyle ışık, kamera vb En iyi taşlar!En iyi boncuklar!İşçilik veya mücevher dekorasyonu için mükemmeldir veya DIY kolyeler ve DIY bilezikler, küpeler, boncuklar, mücevher yapımı, Kolye yapımı, mücevher yapımı, el sanatları vb. Kullanabilirsiniz.

Takı Bakımı

Satış Sonrası hakkında

Nakliye hakkında

1) Toplam tutar 5 doların altındaysa, Ekonomik Hava Posta veya www.aldogru.com.tr Tasarrufu ile Ücretsiz Gönderim

2) Toplam tutarı 15 $üzerinde ise, www.aldogru.com.tr Tarafından ücretsiz Kargo Standart Nakliye

3) Toplam tutarı 200 $üzerinde ise, Hızlı Ekspres DHL Tarafından ücretsiz Kargo, Fedex, Tnt, vb

Alıcı Bildirimi

1) Tüm dünyada nakliye (birkaç ülke Hariç)

2) Satış Fiyatı herhangi bir görev içermez, lütfen alıcının yerel vergilerden veya diğer ithalat ücretlerinden sorumlu olacağını unutmayın.

3) Siparişiniz hazırlanacak ve ödeme doğrulamasından sonra 3-7 gün içinde gönderilecektir.

4) Alıcı adresi girerken lütfen dikkatli olun, daha net ve spesifik hale getirin.Bu adres bizim kullanacağımız adres olacak.Değiştirmeniz gerekiyorsa lütfen en kısa sürede bize bildirin address.It göndermiş olsaydık değiştirilemezdi.Lütfen dikkatli olun!!!Teşekkürler

5) İki nakliye kuralları vardır kaydetti lütfen, Untrackable ve İzlenebilir.Nakliye süresi hava durumu, covıd19, festival vb.Gibi birçok faktörden etkilenecektir.Lütfen sabırla bekleyin.

6) Eğer ödeme itibaren 30-60 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Mağazamıza gerçekten zarar vereceğinden lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7) Parsel bilgilerinizi şu adresten de kontrol edebilirsiniz: http://www.17track.net/zh-cn Ayrıca, sipariş durumu altında izleme geçmişini kontrol edebilirsiniz.

Geri bildirim

Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak 5 yıldız, ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!

Sizin memnuniyetiniz ve Olumlu Geribildirim bizim için çok önemlidir.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Etiketler: kelime geniş bilezik, 6 çiçek bilezik, 6 pairsset bilezik, 6 zincir bileklik, bilezik kelimesini özelleştir, 6 mükemmellik bileziği, finix 6 bileklik, lanet kelime bilezik, 6 pcsset vintage bilezik, kelime yerleri bilezik.

  • İnce veya Moda: Moda
  • Metal Türü: hiçbiri
  • Malzeme: Taş
  • Marka Adı: AngQi
  • Öğe Türü: Boncuk
  • Model Numarası: IZZY32'NIN sohbeti
  • Ürün Ağırlığı: 30G
  • Öğe Şekli: YUVARLAK ŞEKİL
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Dış Çap: 8mm

İncelemenizi Şimdi Ekleyin