Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4

Cadılar Bayramı TouHou Proje Remilia Scarlet Elbise Lolita Cosplay Kostüm anime Anime Yüksek Kaliteli Özel Yapılmış

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺1 843.02 ₺1 511.33
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w12427

Uyarı: biz kendi bir cosplay fabrika ve ticaret toptan fiyat sağlamak, biz moda cosplay tasarım deneyimi on yıl var.Herhangi bir boyut, renk ve stilde neredeyse özel olarak herhangi bir kostüm yapabiliriz.

İyi ürün kalitesi, düşük fiyatlar.

Özel yapılmış sorun değil, bir boyut seçeneği seçtiğinizde, lütfen ölçüm boyutunuzu sağlayın.

Dahil: Elbise + Şapkalar + İlmek

ayrı parçaları satabilirim,örneğin: Kemer veya Palto vb.ıhtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın .

mağazamda ihtiyacınız olan cosplay kıyafetlerini almazsanız, bizimle iletişime geçebilir ve karakterlerin ayrıntılı resimlerini ve adını sağlayabilir, ayrıca bunu yapabilir ve düşük fiyat verebiliriz.lütfen BİZE ulaşın, teşekkürler!

Ürün Ölçümü biraz değişebilir.Stüdyodaki ışık efektleri nedeniyle gösterilen renkler biraz farklı olabilir.Listeleme öğeleri US.UK AU boyutu, Hiçbir Asya size.To en iyi uyumunuzu sağlayın, lütfen sipariş vermeden önce boyut bilgilerini dikkatlice kontrol edin;

Önemli: Açık artırmayı kazandığınızda lütfen bize en kısa sürede aşağıdaki ölçümü sağlayın(bu grafiği kopyalayın ve bize gönderin)

Lütfen bize doğru ölçümleri verin ve terzimiz kostümün tarzına göre yaklaşık 3-5 cm boşluk bırakacaktır.Yapılan ölçümler için yapım süresi yaklaşık 7-10 gündür.Yoğun sezonda veya karmaşık kostümler için veya bazı öngörülemeyen olaylar(malzeme dışı gibi) için yapım süresi normalden çok daha uzundur.

1. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE YAPABİLİRİM . (Çin hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonraki 24-48 saat içinde işlenir.

3. Acil ihtiyacınız varsa, lütfen bize ödeme yapın, genellikle öğeyi DHL ile göndeririz.Epacket.Acil SERVİS.vb.maliyet yaklaşık 7-10 gündür .

(teslimat adresini değiştirmek istiyorsanız, lütfen )

4. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen .Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Öğe Alınmadı

Öğe 30 gün içinde gelmezse lütfen.Postaneye danışacağız ve eksik öğeyi tekrar göndereceğiz.

Hasarlı Öğe

Öğe geldiğinde hasar görürse lütfen.Bize fotoğraflı bir e-posta göndermek yardımcı olur.Bu gibi durumlarda çözümler sunacağız.Tam iade veya değiştirme garanti edilecektir.

Beklendiği gibi değil

Öğe beklendiği gibi değilse lütfen.Mümkünse lütfen bir fotoğraf ve açıklama ekleyin.Bir çözüm üzerinde sizinle birlikte çalışacağız.

Geri ödeme için iade

Öğeyi iade etmek istiyorsanız lütfen.Biz madde aldıktan sonra 30 gün içinde iade için iade kabul.

Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak Beş Yıldız ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Olumlu Geribildirim bizim için çok önemlidir.Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

bir cosplay fabrikasına sahibiz ve ticaretin toptan fiyatını sağlıyoruz,moda cosplay tasarımında on yıllık deneyime sahibiz.Herhangi bir boyut, renk ve stilde neredeyse özel olarak herhangi bir kostüm yapabiliriz.

İyi ürün kalitesi, düşük fiyatlar.

Müşteri hizmetlerimiz Hong Kong'da (GMT +8) bulunduğundan ve çalışma saatlerimiz pazartesiden cumartesiye (09: 00-22:00) olduğundan, müşteri hizmetleri sorularında hafif bir gecikme olabilir .Normalde 24 saat içinde cevap veririz.

Etiketler: kurapika anime elbise, rey cosplay özel, rbd anime elbise, touhou projesi broş, touhou sirk şekil, remilia durumda, sırt çantaları touhou projesi, touhou perileri, touhou nendoroid figürleri, kyrielight cosplay özel.

  • Özel Kullanım: Kostümler, Kostüm ve Aksesuarlar
  • Malzeme: Pamuklu Kumaş
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Karakterler: Remilia Scarlet
  • Neden: Cadılar Bayramı & Parti
  • Öğe Türü: Ayarlıyor, TouHou Proje
  • Model Numarası: JS6880356
  • Bileşenler: Elbiseler
  • Kaynak Türü: oyun
  • Paket içeriği: Elbise+ başlık +ılmek
  • Kategori: Cosplay Kostümleri

İncelemenizi Şimdi Ekleyin