Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Vintage Yuvarlak Kılıç Aksesuarları Tsuba Fuchi Menuki Kashira Savaşçı Katana Tanto Bıçak Bakır

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺1 153.32 ₺1 061.05
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w12546

Vintage Yuvarlak Kılıç Aksesuarları Tsuba Fuchi Menuki Kashira Savaşçı Katana Tanto Bıçak Bakır

Uluslararası NAKLİYE:

Ödemeniz bize ulaşır ulaşmaz, öğeyi 2 iş günü içinde göndeririz.yaklaşık gelmesi 8-18 gün gerekir.Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

iade politikası:

Sevgili Alıcı, satın aldığınız için teşekkür ederiz, belki mükemmel olmayan bir şey var, ancak çok çalışıyorum.Öğeleri aldığınızda herhangi bir sorun varsa lütfen önce benimle iletişime geçin, en kısa sürede çözeceğim.Bundan memnun değilseniz, ürünü iade edebilirsiniz ve tüm ödemeleri size geri göndereceğim.

Geri bildirim benim için önemlidir, lütfen geri bildirimden ayrılmadan önce sorunları ve anlaşmazlıkları çözme şansı verin.Öğelerimden ve hizmetlerimden memnunsanız, lütfen bana olumlu geribildirim bırakmaktan çekinmeyin.Geribildirim aldıktan sonra, ben sizin için aynısını yapacağız!Anlayışınız için teşekkürler.

Etiketler: kılıç sarı yıldız savaşları lego, savaşa hazır spartalı kılıç, kılıç adalet muster savaşı, kılıçlar 1095 savaşa hazır, çocuklar savaş kraliyet cosplay, el yapımı kılıç savaşı hazır, savaşa hazır çin kılıçları, şekil savaş kraliyet pvc, savaşa hazır ortaçağ kılıçları, fortnite savaş royale ipad.

  • Tema: Spor
  • Marka Adı: HGF-SS
  • Malzeme: Maden
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Bölgesel Özellik: Japonya
  • Tarz: Japonya Tarzı

İncelemenizi Şimdi Ekleyin