Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4

5 adet 1ml 2ml 3ml 5ml mini şeffaf mavi rolon şişe siyah kapaklı kozmetik dudak parlatıcısı uçucu yağ ambalaj kabı

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺60.05
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w1334

modname = ckeditor5 adet 1 ml 2 ml 3 ml 5 ml mavi cam boş şişe uçucu yağ parfüm şişesi konteyner paslanmaz çelik boncuklar haddeleme boncuk şişe

Malzeme: Cam

Detaylı Boyut:

Şişeler %100 % yepyeni ve kaliteli.

Farkına varmak:

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Lütfen anlayın.Teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin ol.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-5mm farklılıklara izin verin

Mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz, ipek baskı logosu gibi özelleştirme hizmeti sağlayabilir veya etiket etiketi ve renk kutusu yapabiliriz, ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin.

Biz tüm satış ve perakende kozmetik ambalaj her türlü specilaized, mağazamızda bulamayan diğer ürüne ihtiyacınız varsa, lütfen bize bir resim gönderin, sizin için kaynak yapmaktan ve en iyi quanlity ile en iyi fiyatı sunmaktan mutluluk duyacağız.

Etiketler: 1ml cam şişe 100 adet, 2007 mını cooper yağ pompası, 1ml mini cam parfüm, mini parfüm şişesi 1ml örnek, mini kamera vinil pooh, 2 ml 20 adet mini cam, 20 adet 1 ml cam şişe, 5 ml mini parfüm şişesi, roll royce telefon kılıfı, 1 ml cam şişe 300 adet.

  • Boyut: 3ml
  • Parça Sayısı: Birleşik
  • Öğe Türü: Doldurulabilir Şişeler
  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin