Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4

Soğuk Omuz Uzun Kollu V Yaka Şifon Plaj Sahil Gelinlik Kat Uzunluk Prenses gelinlikler Vestido De Noiva

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺2 883.30
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w1439

Boyut grafik ve Özel Yapılmış

Sunulan boyutlar size uymuyorsa, ısmarlama hizmet veriyoruz, bana aşağıdaki ölçümleri gönderin:

1. Tam Göğüs: _ _ _ _ _ cm / inç

2. Tam Bel: _ _ _ _ cm / inç

3. Tam Kalça: _ _ _ _ _ cm / inç

4. Omuz (İçi boş) zemine (Etek):____cm / inç

5. Tepeden tırnağa yalınayak Yüksekliği: _ _ _ _ cm / inç

6. Topuklar: _ _ _ _ cm / inç

7. Elbiseye ihtiyacın olan tarih:____

Özel yapılmış elbise iade veya değişim için kabul edilemez

Standart boyutlara yakın ısmarlama ölçümler için ekstra maliyet yoktur.

Ancak çok büyük boyutlardaki özel siparişlerin minimum ücreti 10-15 ABD Doları artı işçilik, malzeme veya nakliyede herhangi bir ek maliyeti olabilir.

Bilmeniz gerekebilir

1: Elbise sipariş üzerine yapılır.Üretim süresi genellikle en az 5-7 gün sürer ve yoğun sezonda daha uzun sürebilir.Üretim ve nakliye için daha fazla zaman bırakmak için müşterilerin en az 2 ay önce sipariş vermelerini öneririz.

2.Nakliye süresi seçtiğiniz nakliye yollarına bağlıdır.

3.Lütfen son teslim tarihinizi önceden bana bildirin veya ödeme sırasında siparişin not kutusundaki zamana duyarlı istekleri ayrıntılı olarak bildirin.

4.!!!Siparişinizi verdikten sonra, fikrinizi değiştirmek için hala bir gün var veya lütfen sipariş vermeden önce onaylayın.Terzilik işlemi başladıktan sonra malzemeler tekrar kullanılamaz.Siparişleri yarıya kadar iptal etmek, tüm elbiselerimiz stokta olmadığından, her sipariş için yepyeni ve özel olarak üretildiğinden bize çok fazla kayıp verecektir.

5.!!!Tüm ürünler için acele sipariş hizmeti veriyoruz.Acil bir sipariş varsa, hata tahminlerini önlemek için sipariş vermeden önce bizimle iletişime geçmenizi önemle öneririz.

Seçmek için daha fazla Renk

Renk değişiklikleri özel olarak kabul edilir.Diğer renkler istiyorsanız, lütfen bana renkli resminizi gönderin veya aşağıdaki gibi renk örneğimizden seçilen renk numarasını bana bildirin.

Dantel boyasının ekstra 10-15$ücreti olabilir

Lütfen bazı kumaşların boyanmasının kolay olmayabileceğini veya boyanın renk farkı ipucu olabileceğini unutmayın, lütfen önceden bizimle kontrol edin!!

iade politikası:

1.Boyuttaki özel elbiseler veya talep edilen herhangi bir değişiklikle elbiseler için iade kabul etmiyoruz.

2.Değişiklik yapılmayan normal büyüklükteki elbiseler için lütfen elbiseyi aldıktan sonraki 5 gün içinde iade talebinizi bana bildirin.İade edilen ürün mükemmel durumda olmalıdır (yeni gibi), elbiseyi deneyebilirsiniz, ancak germediğinizden veya kirli izler bırakmadığınızdan emin olun, aksi takdirde kabul edilmeyecektir.

3.Sağladığınız yanlış ısmarlama ölçümler veya doğru yaptığımız ancak yanlış seçtiğiniz standart ölçü gibi makul olmayan iadeleri reddetme hakkına sahibiz veya etkinliğiniz iptal edilir veya elbiseye artık ihtiyaç duyulmaz vb.

4.Lütfen Gümrük Vergilerini temizlemeye yardımcı olun.Vergi ile işbirliği yapmazsanız, iade edilen ücret müşterinin sonunda karşılanacaktır clearance.In sizin için maliyetten tasarruf etmek için, paket üzerinde değeri yaklaşık 15-20$ilan edeceğiz, o zaman sadece kiralayana sıfır vergi ödersiniz.Lütfen anlayın, ancak gümrük vergisi kontrolümüz dışındadır, herhangi bir vergi ücretini garanti edemeyiz ve herhangi bir vergi ücreti ödemeyeceğiz.Gümrükleme işleminden kaynaklanabilecek tüm ücretler Ücretsiz Gönderim hükmü kapsamında değildir.

Renk ve kalite hakkında

1.Bilgisayar ekranları, özellikle CRT ekran ve LCD ekran arasında renk sapmalarına sahip olduğundan, renk farkından kaçınılamaz, bu nedenle ürünlerimizin renginin gördüğünüz resimlerle tam olarak aynı olacağını garanti edemeyiz, lütfen anlayın.Eğer çok çok sıkı renk, bir sipariş önce öncelikle lütfen bize ulaşın.

2.Temel olarak tüm stil resimleri internetten.% 100 aynı olabileceklerini garanti edemeyiz (örnek fotoğrafları olan öğeler hariç), ancak benzerliği geliştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Ve ayrıca fiyat kalite ile doğru orantılıdır, bu yüzden fiyata göre kaliteden memnun olabileceğinizi umuyoruz

F & S

S: Resimleri sağlarsam bir elbiseyi yeniden oluşturabilir / çoğaltabilir misiniz?

A: Sorun değil ama tüm elbiseler değil.Onay almak için bana mesaj atmaktan çekinmeyin.

Çin'in Suzhou şehrinde gerçek bir elbise üreticisiyiz.Tüm enerjimizi ve zihnimizi her elbiseye koyarız, elbiselerimizin her biri sevgi, uzun deneyimimiz ve yetenekli işçiliğimizle doludur.

S: elbise gösterildiği gibi tam olarak aynı gelecek mi?

C: Gördüklerinizi almanızı sağlamak için gerçek fotoğraflar çekiyoruz.Gerçek resimlere sahip elbiseler için elbiselerimiz tam olarak resimlerdeki gibi olacaktır.Ancak gerçek resimsiz elbise için, orijinal tasarımcı değil fotokopi makinesi olduğumuz için %100 ancak %90-95 benzerlik sağlayamıyoruz.

S: Hamileysem bir düğün veya nedime elbisesi bana uyar mı?

Etiketler: soğuk omuzlu elbise kadın, omuz beyaz gelinlik, soğuk omuz yayları, soğuk boho gelinlik, kırık omuz gelinlik, büyük yay omuz gelinlik, boho soğuk omuzlu elbiseler, plaj örme omuz çantaları, uzun elbise dr plaj, soğuk omuzlu plaj elbiseleri.

  • Kol Uzunluğu (cm): Tam
  • Bel kısmı: Doğal Faktörler
  • Model Numarası: 10673
  • Dekorasyon: Dantel, Dantelli
  • Elbiseler Uzunluğu: Taban Uzunluğu
  • Marka Adı: YASHANG'IN
  • Hamile kadınlar için: No
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tren: hiçbiri
  • Moda Elemanı: basit
  • Yaka: V Yaka
  • Gerçek Görüntüler: No
  • Menşe yeri: Çin
  • Öğe Türü: gelinlik
  • ısmarlama: Evet
  • Siluet: A-hattı
  • Bırak Gemi: Evet
  • Kol Stili: Fener Kılıfı
  • Dahili Sütyen: Evet
  • Arka Tasarım: fermuarlı
  • Gelinlik Kumaş: Şifon

İncelemenizi Şimdi Ekleyin