Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

2021 Yeni Latin Dans Elbise Kadın leopar kısa etekler Balo Salonu Samba Tango Chacha Oryantal Dans Performamnce

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺788.26
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w1489

Müşterilere her zaman rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler sunmaya çalışıyoruz ve birinci sınıf hizmeti sunmaya çalışıyoruz ve alışveriş zamanının tadını çıkarabileceğinizi umuyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

1 inç = 2.54 cm

Not:

1. Boyut Asya boyutu, lütfen kendi ölçümlerinizi yapın Yüksekliğe göre doğru boyutu seçmek için, yaş sadece referans içindir.ve çocuklarınız biraz Çekül ise, lütfen daha büyük bir beden seçin.

2. Farklı ölçüm yöntemleri nedeniyle, izin verilen aralık hatasının 1-3 cm'si olabilir.

3. Ekran pikseli gibi faktörler nedeniyle, biraz renk farkı olabilir.

Ürün şunlardır:Sadece yarım etek(diğerleri Aksesuarları dahil Değil)

Renk: Resim Olarak

Bağlantı

Ürünlerimizle ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorularınız ve e-posta adresiniz hakkında bir mesaj bırakabilirsiniz, 24 saat içinde sizinle iletişime geçeceğiz.Tüm sorularınız memnuniyetle karşılanmaktadır.

Geri bildirim

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, lütfen bize 5 yıldız geribildirim.Çok teşekkür ederim.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen,negatif geribildirim ayrılmadan önce.Herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için birlikte çalışabiliriz.Başka sorularınız varsa, pls bir mesaj ve e-posta adresinizi bırakın ve sonra 24 saat içinde sizinle iletişime geçeceğiz.

Etiketler: kolsuz latin dans elbise, elbise havuz dansı, elbise dans rok, dans Latin elbise, leggins latin dansı, kızlık kostüm kadınlar, latin dans elbise kadın dansçı, latin dans leopar elbise, latin dans elbise kadın basit, moda latin dans elbise.

  • Cinsiyet: kadınlar
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Polyester, Tayt
  • Dans Türü: Latince
  • Kumaş: Tayt
  • Dans sınıflandırması: rumba Chacha Samba
  • Altları stil: Pileli Etek
  • Ürün Tipi: Latin yarım etek
  • Yaş Grubu: Yetişkin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin