Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

2 Adet Dambıl Çubukları Dayanıklı Başbakan Dambıl Kolu Halter Kolu Dambıl Çubukları Spor Egzersiz Eğitimi Spor Salonu

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺670.45 ₺402.23
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w14950

2 Adet dambıl çubukları Dayanıklı Başbakan dambıl kolu Halter kolu dambıl çubukları Spor egzersiz eğitimi için Spor salonu Ağır hizmet tipi krom kaplama yapı-Halter için üretilmiştir, korozyona karşı dayanıklıdır ve malzemelerin çubuğa yapışmasını önler.

Geliştirilmiş kavrama için tırtıllı tutamak-Bu birinci sınıf egzersiz çubuğu, kaldırma sırasında tutuşunuzu artırmak için tasarlanmış tırtıllı bir el tutamağına sahiptir.Desenli çubuk, çubuk nemli olsa bile üstün bir tutuş için elinizle hassas teması kolaylaştırır.

Dişli YAKA tasarımı-Antrenman yaparken titrek ve dengesiz plakaları unutun!Bu setteki her çubuk, egzersiz sırasında kullanıldıklarında hareket etmelerini önlemek için plakaların uçlara sıkıca yapışmasını sağlayan dişli bileziklere sahiptir.

ESNEK EGZERSİZ: Farklı seviyelerde ağırlık plakaları ile egzersiz yapmanız gerekiyorsa, dambıl gerekir handle.It kasları güçlendirmek için çeşitli dambıl egzersizleri için harika bir ekipman

Tip: Dambıl Çubukları

boyutu: 40 cm

Malzeme: plastik

renk: Siyah + kırmızı

Paket içeriği:

2 * Kavrama çubuğu

4 * Fındık

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Etiketler: tayt spor erkek comprex, j7 başbakan araba, galaxy s6 kılıf spor, Başbakan sağlıklı yaşam fitness, montero sport 98 kapı kolu, galaxy express prime kılıf, sensör samsung galaxy g5 başbakan, galaxy j7 prime 16gb telefonlar, j7 başbakan samsung kablosu, kadın spor örgü tayt.

  • Tip: Sprey Boya
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Bölüm Adı: ADAMLAR

İncelemenizi Şimdi Ekleyin