Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Yeni Plantar Fasiit Gece Ateli Ayak Desteği Çizme Tendinit Brace Fasya Tendon Ve Buzağı Germe Topuk Kemiği

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺517.75 ₺424.54
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w150918

Ağrı kesici: Atel, ayağı yumuşak bir dorsifleksiyon pozisyonunda tutarak plantar fasyayı eşit şekilde gerebilir, bu da plantar fasiit, ayak damlası ve Aşil tendinitinin neden olduğu ağrı ve iltihabı azaltabilir.

YÜKSEK KALİTELİ MALZEMELER: Hafif, serin ve rahat astar, dayanıklı ve nefes alabilen kabuk, hastaları serin ve kuru tutmak için açık ayak bileği kayışı tasarımı, ekstra konfor sağlar.

ÇOK FONKSİYONLU tasarım: Kaymaz taban tasarımı, etkili kaymaz ve şok emilimi.Üç ayarlanabilir toka kayışı sabitlemeyi sağlar, çift gergi kayışları fleksiyonu ve ayak açısını arttırır, böylece ağrıyla ilgili en iyi gerginliği elde etmek için gece ateli sol veya sağ ayağa takılabilir.

KALABALIK İÇİN UYGUN: Her yaştan erkek ve kadın, bu gece ayak desteğinin sağladığı germe etkisinden yararlanarak çeşitli rahatsızlıkların neden olduğu rahatsızlığı hafifletebilir. conditions.In daha fazla esneme elde etmek için EVA ön ayak pedleri ekleyebilir, böylece iltihabı azaltmak ve konforu artırmak için ayaklarınızı yükseltebilirsiniz.

Renk: siyah + mavi

Malzeme: naylon + plastik + sünger

Boyut: S: 24x34x13 cm / L: 28x37x13. 5 CM / M: 30x40x13. 2 CM

Paket içeriği:

1 * Ayak damla ortezi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Cetvelle mi değil mi: Evet
  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin