Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

1X Kadın Keçe Kumaş İç Çanta Uyar Ekle Çanta Çok Cepler Beyaz ve 1 Adet Çanta Kozmetik Çanta Ekle Çanta

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺285.95 ₺214.46
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w16036

2 x Saklama çantası: 1 * a + 1 * b

Dayanıklı ve Hafif: Organizatör Çantası, dayanıklı keçe kumaştan yapılmıştır.

çok kalın ve sağlam,çantanızı formda ve düzenli tutun

çantaları kolayca değiştirin: çanta düzenleyici,çantanızı kozmetik, eyeliner,ruj,anahtarlar,telefon,dizüstü bilgisayar,iPad ve çok daha fazlasının temiz ve kolay bir şekilde saklanmasını düzenlemenize yardımcı olacaktır.temel ihtiyaçlarınızı herhangi bir güçlük çekmeden herhangi bir çantaya kolayca taşır

Kalın Kumaş Keçe, Eşyalarınızı çantanın içinde daha iyi korur.çeşitli model çantalara hizmet eder, kolayca alır ve başka bir çantaya geçmek için zaman kazandırır.

100 % brand new ve yüksek kalite

Hafif ve sağlam, yumuşak ve dayanıklı.

Taşınabilir ve kompakt, el çantasında kolayca tutulur, kulplarla kolayca çıkarılır, başka bir el çantasına geçmek için zaman kazandırır.

Çeşitli çanta modelleri için uygundur, Çantanızı güzel bir şekil ve gemi şeklinde tutar, gün boyunca cüzdanları ve çantaları yeniden düzenlemek zorunda kalmadan değiştirmek kolaydır.

Çok cepler organizatör çanta, kolay organizatörler sizin kozmetik, smartphone, gözlük, seyahat mal vb.

renk: kırmızı / Beyaz

Malzeme: keçe

Boyutu hakkında:22*15*9.5 cm/26*15*14cm

Paket içeriği:

2 x Saklama çantası

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Q1.Toptan ve damla nakliye hem karşılandı?Toptan için, biz indirim veya ücretsiz ekspres kargo sunacak .Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız.S2.Parselimi nasıl takip edebilirim?Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) S3.Satın alma koruma süresi dolduğunda ne yapabilirim?Satın alma koruma zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın ve biz uzatmak için yardımcı olabilir it.So paran benim hesabıma gitmeyecek.

  • Ana Malzeme: naylon
  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin