Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

(8-28)10 ADET M5*mm Alüminyum çelik gömme baş Mobilya Araba Uçak için yazın Gelmesi Kör Perçin Çivi Pop Perçin kapalı

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺79.87
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w16238

Tanım

M5 DIN EN ISO 15974 Alüminyum Çelik Kapalı Uçlu Kör Perçinler, Kopma Çekme Mandreli Havşa Başlı Malzemeler: Alüminyum / Çelik Tipi:Kapalı / Mühürlü Uç Perçin Boyut: M5 Kafa Tipi: Gömme başlı Özellik: Sıvı ve buhar sızıntısını önleyin.Güçlü eklemin geniş genişleme yetenekleri. 100 % mandrel tutma.Daha fazla kesme ve çekme mukavemeti.Diğer metal türlerine karşı üstün korozyon direnci.Kör perçinler, perçinin yerleştirilmesine yardımcı olan ve yerleştirildikten sonra kopan bir mandrele sahiptir.Uygulamalar: İnşaat, otomobil, gemi, uçak, makine, elektrikli ekipman, mobilya vb.Alanlarda yaygın olarak kullanılır.Özellikle sıradan perçinlemenin uygun olmadığı perçinleme durumları için uygundur.Paket içeriği: 10 adet Kapalı Uçlu Kör Perçin

Geri bildirim

Bizden memnunsanız, lütfen 5 yıldızı aydınlatın, 5 yıldız bizim için çok şey ifade ediyor, sattığımız ürünler %100 % orijinal.Aşağıdaki gibi herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, hızlı yanıt ve en iyi çözümü alacaksınız1.Arızalı Ürün 2. Hasarlı Ürün 3. Yanlış ürün 4. Geç Teslimat Çok teşekkür ederim.İyi bir hayatın olsun.

İpuçları

Perakende, toptan, damla nakliye ve özelleştirilmiş ürünleri kabul ediyoruz.Büyük siparişleriniz veya özel gereksinimleriniz varsa lütfen bizimle iletişime geçin, o zaman size buna göre indirim verebiliriz.PERÇİN, Çin'deki en iyi markalardan biridir, yerel yerde ajan alıyoruz, işbirliği ve ortak gelişmeyi tartışmak için bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız.

Etiketler: sandalet kadın deri kapalı, stride rite kapalı burunlu sandalet, bayan ayakkabıları deri kapalı, kemer gt2 kapalı 760, ayakkabı kapalı rugan, kapalı sandalet 2021 deri, 12 kör perçin, deri perçin yuvarlak toe, kapalı perçin somun, sandalet bebek kapalı deri.

  • Belirleme: M5
  • Marka Adı: NoEnName_Null
  • Model Numarası: 15974 DIN EN ISO
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri: Metal işleme
  • Malzeme: Alüminyum Alaşım

İncelemenizi Şimdi Ekleyin