Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Takı Organizatör Vaka Takı saklama kutusu Çıkarılabilir Bağlayıcılar Küpe Bilezik Kolye Yüzük Seyahat Takı Tutucu

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺509.75 ₺305.77
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w1644

[Bağlayıcı Tasarımı] Şeffaf gevşek yapraklı bağlayıcı tasarımı, metal bağlayıcı halkalarla birlikte gelir ve takılarınızın saklanmasını ve görüntülenmesini kolaylaştırır.Sayfaları gerektiği gibi esnek bir şekilde ekleyin veya kaldırın ve bir kitabı çevirmek gibi takıları kolayca seçin.Ayrıca, bu mücevher kutusunun iki yönlü fermuarları eşyalarınızı güvende tutabilir ve aksesuarlarınıza hızlı bir şekilde erişebilir.

[Mücevherlerinizi Koruyun] Bu mücevher saklama kutusu mücevherlerinizi koruyabilir ve tozdan uzak tutabilir.Bu arada, mücevherler arasındaki sürtünmeyi de önleyebilir, dolaşmayan, mücevherlerin parlaklığını daha iyi korumak için mücevherlerin oksidasyonunu önleyebilir.Çıkarılabilir küpe paneli, küpe direklerinin bükülmesini önlemek için benzersiz tasarıma sahip keçe malzemeden yapılmıştır.

[Büyük Kapasite] Mücevher saklama çantası, 6 şeffaf bağlayıcı (18 küçük ızgara+4 büyük ızgara+18 küpe deliği dahil) ve ayrıca 6 kolye askısı ile donatılmıştır rack.It 5-7 gün boyunca seyahat etmeniz veya günlük kullanmanız için yeterlidir.Çeşitli mücevherleri barındırmak için farklı boyutlarda cepler, şeffaf mücevher saklama kitapları her şeyi saklayabilir: kolyeler, bilezikler, sarkan küpeler, saatler ve daha fazlası.

[Mükemmel Seyahat Ortağı] Mücevher albümü suya dayanıklı polyesterden yapılmıştır.Yumuşak malzemeyi doldurmak, mücevherleri ezilmekten ve çizilmekten koruyabilir.Mücevher seyahat çantası 9.6"Lx 2"Wx 6.7"H'dir. Rahat taşıma için kompakt boyutu ve bu mücevher organizatörünü seyahat çantasına kolayca sığdırmanızı sağlar.

[Mükemmel Hediye] Bu zarif mücevher çantası kolyeler, küpeler, yüzükler, bilezikler, saatler veya saç tokaları için uygundur ve ayrıca fotoğrafları, biletleri, makbuzları, kartları veya diğer küçük aksesuarları saklayabilir.Bu, doğum günü, Sevgililer Günü, Noel vb.Eşi, kadınları veya kızları için zarif ve ilginç bir hediyedir.

ürün açıklaması

Mücevherlerinizi saklamakta sorun mu yaşıyorsunuz?Mücevher çantamızı kullanmak artık sorun değil.Piyasadaki çoğu mücevher çantasının ve şeffaf mücevher saklama kitaplarının avantajlarını birleştiren bu taşıma çantasını tasarlıyoruz.Mücevherlerinizi gerçekten doğru yerde tutmak için tasarımı çözme ve güvenlik için yükseltiyoruz.Ve yumuşak dokunuşlu kapitone desen dış kısmı, bu seyahat mücevher çantasını şık hale getirir.

temel özellikler:

Şık görünüm çekici bir görüntü oluşturur, dolaplara, çekmecelere yerleştirilir, mevcut dekorasyonu tamamlar.

Kompakt ve hafif, çantanıza veya bagajınıza kolayca sığar, aşağıdakiler için mükemmeldir travel.It seyahat etmeyi çok kolaylaştırıyor.

Şeffaf Cepler: Tüm şeffaf cepler, mücevherleri karıştırmadan hızlı bir şekilde bulmanıza yardımcı olabilir.

Özellikler:

Ürün Adı: Takı Organizatör

Malzeme: Polyester

Renk: Siyah, Pembe (İsteğe Bağlı)

Boyut: 24. 3x5. 2x17 cm / 9. 6x2x6. 7in

Uygulanabilir senaryo: seyahat, iş gezisi, evde depolama

Ürün kategorisi: takı çantası

Not:

1. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

1 x Takı Tutucu Kutusu

Çıkarılabilir Küpe Bağlayıcılar Mücevher Kutusu, Dolaşmayan Küpeler için Organizatör Çantası, Seyahat Takı Organizatörü

Etiketler: şarj çantası, depolama organizatörü, iphone 14 pro kılıf, organizatör çantası, seyahat organizatör depolama çanta.

  • Malzeme: Kumaş
  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin