Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4

Orijinal G3HTA038H DYNM02 Laptop Batarya 7.57 V 45Wh Microsoft Surface Pro5 1796 12.3" İnç Pro 6 1807 1809

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺922.66 ₺645.86
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w183352

Pil Özellikleri:

Kimya: Li-iyon

Gerilim: 7.57 V

Kapasite: 5940 mAh / 45Wh

Koşullar: Yeni yedek pil, 100 % iyi test, sıfır risk alışveriş

Renk: Siyah

Garanti süresi: 1 yıl garanti

Pil kodu ile uyumlu:

Microsoft için

Model Numarası.: G3HTA038H DYNM02

Dizüstü Bilgisayar Modelleri ile uyumlu:

Microsoft için

Microsoft Surface Pro5 1796

Microsoft surface Pro 5 modeli 1796 2017

( Microsoft surface Pro5 modeli 1796 yıl 2017 İçin Fit )

Microsoft yüzey Pro 6 1807 1809

Yüksek kaliteli çekirdek malzemeler

Ünlü markanın yeni listelenen pil hücresini kullanarak, mükemmel güvenlik, güvenilirlik kalitesini üretebilir ve aircraft.It ekipmanınıza yeterli güç ve daha kalıcı dayanıklılık sağlamak için daha fazla enerji depolayabilir

Modern profesyonel üretim atölyesi:

Profesyonel üretim ekibi birbirleriyle işbirliği yapar, bilimsel üretim sürecini standartlaştırır ve teslim edilen her pilin en iyi kalitede olmasını sağlamak için ürünü benzersiz ve titiz işçilik ve dikkatli inceleme ile yapar

Certificado de qualidade

Pil bakım notları:

(1)Yeni pilinizi nasıl şarj edebilir ve bakımını yapabilirsiniz?

Genel olarak, yeni piller tam olarak şarj edilmemiştir.Yeni pilleri kullanmaya başlamadan önce, şarj etmeden önce pil gücünün kalan %5'ini kullanmanız ve ardından batteries.It pil gücünü %0'a kadar kullanmak kesinlikle yasaktır.Bu, pilin kolayca şarj edilememesine ve pil performansının düşmesine neden olabilir.En iyi yol, güç göstergesi yeşile dönene veya sönene kadar pili kapalı durumda şarj etmektir!En yüksek verimi elde etmek için pilin üç ila dört döngüde şarj edilmesi ve boşaltılması gerekir.Şarj ederken ve boşaltırken, pilin sıcaklığı yükselir, bu normal bir olgudur.Pil uzun süre boşta kalırsa, lityum iyon pili korumak için pili ayda bir kez şarj etmeniz önerilir.Tam şarjlı pil bir süre yerleştirildikten sonra, pil de doğal olarak boşalır, bu nedenle pil bir süre saklandığında şarj edilmesi gerekir.

(2)Şarj edilemeyen yeni pil ile ilgili bir sorun var mı?

Genelde olmaz.Cihaz, voltaj ve akımın dengesizliği nedeniyle pili ilk kez şarj ettiğinde, pil yarı şarj olduğunda (bazen daha fazla, bazen daha az), cihaz pili şarj etmeyi durdurur.Bu olursa, lütfen endişelenmeyin, sadece tüm gücü kullanın ve tekrar şarj edin.Pilin ilk şarjı birkaç tekrar gerektirebilir.Bu normal.

(3) Yeni pilin tam olarak etkinleştirilmesi ne kadar sürer?

Çoğu dizüstü bilgisayarın tamamen şarj olması sekiz saat sürer.Dijital piller beş saatten az sürmez, ancak genellikle ilk dört saatte elektriğin %75'ini şarj edebilirler ve kalan %25'i daha fazla zaman alacaktır.

(4) Bilgisayarı kapatın charging.Do şarj sırasında güç kaynağını fişten çekmeyin.

(5) Pil tamamen şarj edilmeli ve boşalmalı ve pil ömrünü etkilememek için tam olarak şarj edilmediğinde veya boşalmadığında şarj edilmemelidir.

(6) Yapay darbe, sökme, düşme, ısıtma veya kısa devreden kaçının.

(7) Şarj etmek için özel bir cihaz kullanın.

(8) Pili çok yüksek veya çok düşük sıcaklıkta ortamda kullanmaktan kaçınmaya çalışın.

Yük taşıma talimatları:

Tüm ürünler sevk edilmeden önce kalite kontrol departmanımız tarafından %100 kontrol edilir ve test edilir, bu nedenle iyi durumda olmaları gerekir.

(1) Küresel taşımacılık. (bazı ülkeler ve özel apo / FPO süreleri olan ülkeler hariç)

(2) Ödeme doğrulandıktan sonra, sipariş zamanında işlenecektir.Ödemenizin alındığını onayladıktan sonra malları 24-72 saat içinde (hafta sonları ve tatil günleri hariç) teslim edeceğiz.

(3) Biz sadece teyit adresine gemi.Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir.

(4) Servis teslim süresi, hafta sonları ve tatil günleri hariç operatör tarafından sağlanır.Ulaşım süreleri özellikle tatil günlerinde değişiklik gösterebilir.

(5) Bu süre içinde mal almazsanız, lütfen bize ulaşın.Malları takip edeceğiz ve mümkün olan en kısa sürede cevap vereceğiz.Hedefimiz %100 % müşteri memnuniyeti!

(6) Bizim satıcı ithalat vergisi sorumlu değildir, alıcı bunun için sorumludur.Bundan kaynaklanan herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

(7) Alıcı br daha hızlı alabilmeniz için lütfen CPF veya CNPJ sağlayın.

İade ve Garanti Politikası:

(1) Ürünlerimiz bir yıllık garantinin keyfine varacak, lütfen satın almaktan çekinmeyin.

(2) Mallar kusurlu ise, lütfen malları aldıktan sonra 3 gün içinde bize bildirin.Anlaşmazlıklara neden olmak yerine bizimle iletişim kurduğunuz için çok teşekkür ederiz.

(3) Pil bir yıl içinde insan dışı nedenlerden dolayı hasar görmüş veya arızalıysa, pili değiştirme için bize geri gönderebilirsiniz ve alıcı iade navlunu ödeyecektir.Arızalı yedek parçaları aldıktan sonra, yedek parçaları 3-5 iş günü içinde sizin için göndeririz.

(4) Alıcı iade ve iade talebinde bulunursa, bu işlemde meydana gelen nakliye ve taşıma masrafları iade edilmeyecektir.

Etiketler: yüzey pro 8 pil, kullanım kılavuzu microsoft surface pro 4, etiket yüzey pro 3 orijinal, pro 4 ezternal yüzey pil, pil pro4 tws, pil 56meızu pro5, yüzey 6 pil şarj cihazı, microsoft 1671 pil, pil microsoft t4v, kristal yüzey pro 6.

  • Marka Adı: RozFaro
  • Model Numarası: Microsoft Yüzey Pro5 1796 12.3 " inç Pro 6 1807 1809
  • Parça Numarası: G3HTA038H / DYNM02
  • paket: Evet
  • Tip: Li-İyon
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Pil Hücreleri: 4 Hücreleri
  • Akü Voltajı: 7.57 V
  • Sertifika: CE
  • Renk: Siyah
  • Uyumlu Marka: MİKROSKOP

İncelemenizi Şimdi Ekleyin