Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3

Tek Kullanımlık Bardak Dispenseri, Duvara Monte Bardak Dispenseri, Duvara Monte Dahil Kağıt veya Plastik Bardak Düzenleyici

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺94.74 ₺50.14
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w19020

Tanım:

Çevre dostu Malzeme-Çevre dostu ABS şeffaf PC plastikten yapılmış bu su bardağı dispenseri, otomatik bardak tutucu sağlıklıdır ve durable.It bardakları düzenlemenize ve saklamanıza yardımcı olabilir ve bardakları kullanmanız gerektiğinde bunları tek tek çıkarabilir, hayatınızı daha rahat hale getirebilir ve rahat.

Toz Önleyici Tasarım-Tasarımlı bardak dağıtıcısı, kağıt bardağı tozdan ve ayrıca suyun bardağı ıslatmasını önleyebilir, kağıt bardağı karışıklık olmadan temiz ve düzenli hale getirebilir, çok pratik ve hijyeniktir.Görünür pencereler, kalan kağıt bardak miktarını hızlı bir şekilde görsel olarak izleyebilir.

su sebili, buzdolabı veya içecek sebilinin yanına kurabilir, bardakları tek tek kolayca çıkarabilir, israfı önleyebilir ve yerden tasarruf edebilirsiniz.

Kurulumu kolay: Fincan dağıtıcısını takmanın iki yolu vardır, vida plakası monte edilebilir veya güçlü yapışkan plakayı pürüzsüz bir yüzeye takın. surface.it kolayca duvara monte edilebilir veya makinenin yanına yapıştırılabilir.Kağıt bardakları koymak için bardak dağıtıcısının üstündeki kapağı açmanız yeterlidir, bu da bardakları düzenlemeyi ve saklamayı kolaylaştırır.

Geniş Uygulama: Bu su bardağı dispenseri, ev, oturma odası, mutfak, ofisler, oteller, restoran, partiler ve uygun kullanım için kağıt bardağa ihtiyaç duyan diğer durumlar için uygundur.

Belirleme:

Çift Boyutu: 173x91x220mm / 6.81x3. 18x8. 66 inç

Tek Boyutu: 85x88x223mm / 3.34x3. 46x8. 77 inç

Paket içeriği:

1 Adet Bardak Dağıtıcı Duvara Montaj

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm ölçüm sapmasına izin verin.

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi,öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Etiketler: tek kullanımlık bant dispenseri, auyo sabunluk, erime kahve fincanı, vilioet tek kullanımlık bardak, 250 ml kağıt kahve fincanı, skandiyum kupa cam, bardak tutucu auti, tek kullanımlık plastik bardak 100 kırmızı, cam kağıt bardak dispenseri, pan duvar metal kupası.

  • Tip: Bardak ve Bardak Tutucular
  • Sahip Sayısı: Çift Bardak Tutucular
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: hiçbiri
  • Tarz: Diğer
  • Süspansiyon Tipi: Vantuz Tipi

İncelemenizi Şimdi Ekleyin