Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4

3.7 V polimer lityum pil 803035 800MAH seyahat kayıt kamera pil telsiz telefon Şarj Edilebilir Li-İon Hücre

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺283.66 ₺144.69
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w194996

Mağazamıza hoşgeldiniz, p kira siparişine ihtiyacınız varsa, teşekkürler!Ipuçları: Merhaba,arkadaş,lütfen not,Eğer zihin satın almayın,anlayabiliyorum umuyoruz,Teşekkürler! 1. Satın almadan önce, lütfen makinenizin bu pil modelini uygun boyutta olduğu sürece destekleyip desteklemeyeceğini onaylayın. 2. Pil Voltajı 3.7 V-4.2 V normaldir, pil Boyutu ve Kapasitesi hata aralığına sahiptir, ancak sizin için uygun olanı bulabiliriz. 3. Çoğu pil türü, Pil Modelvoltagecapacityetc'yi püskürtmemiştir., HİÇBİR perakende kutusukabarcık çantada güvenle paketlenir. 4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir. 5. Bu öğe bir fişe sahipse, lütfen bize ne tür bir fiş istediğinizi söylemeyi unutmayın, aksi takdirde öğeyi konektörsüz olarak size göndeririz.Özellikler: 1. 100 % marka yeni. 2. Yüksek kalite ve yüksek kapasite. 3. Aşırı şarjı veya aşırı deşarjı önlemek için dahili koruma devresi PCM. 4. Paket şunlardır: 1 x ADET lityum polimer şarj edilebilir pil.Uygulamalar 1. Pil, aşırı şarjı, aşırı deşarjı, aşırı akımı, kısa devreyi vb.Önleme işlevlerine sahip koruyucu bir plaka ile donatılmıştır.. 2. Bu ürün ağırlıklı olarak uygulanabilir MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Oyuncaklar DVR Hoparlör Mikrofon Kaydedici Cep Telefonu Acil Güç Kaynağı Tablet PC cep telefonu PDA KAMERA Güç Bankası DVD EVD akıllı saatler E-kitaplar Dizüstü Helikopter Elektronik Sigara ve diğer elektronik cihazlar.

Pro, ateş etmeden önce lütfen okuyun. :

1, Polimer lityum pil olmayan güç pil, oyuncak modeli gibi arabalar için pil satın lütfen, müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz

2, Kurye aracılığıyla varsayılan (kafiye, incelik, Shen tong gibi diğer kurye gerektirir. (lütfen yüzdeki nota dikkat edin, bazen dikkatsizse bir mesaj isteyin.)

Bu ürün promosyon için bir kayıpta satılmaktadır, pil kalitesi sorunlarına ek olarak, kötü değerlendirmede herhangi bir formu kabul etmeyin, fakirlerin kötü niyetli değerlendirmesine lütfen atlayın

= pil özellikleri model navigasyonu =

Lityum polimer pil modeli pil boyutu olduğunu, gibi: model 80036 veya 083036 olduğunu, hangi kalınlığı temsil pil 8mm olduğunu, pil genişliği 30mm, pil uzunluğu 35mm. satın almak için anne piller, orijinal pil modeli seçim kodu boyutu uyarınca, pil parçası kodlamasız pil, yeni pille eşleşecek hücre kalınlığı, genişliği, uzunluğu miktarı.

= ürün bilgisi =

Model Numarası.: 803035083035

Kapasite 800 MAH

Anma gerilimi 3.7 V

Şarj gerilimi 4.2 V

Boyutu 8MM genişlik 30mm uzun 35mm zengin kristal koruyucu plaka ile Bir

Şarj sıcaklığı : 0 ~ C ~ 45 derece C

Deşarj sıcaklığı: -20 derece C ~ + 60 C

Depolama sıcaklığı: -20 derece C ~ + 35 C

Şarj akımı: standart şarj: 0.5 C, hızlı şarj: 1.0 C

Standart şarj yöntemi: 0.5 C CC (sabit akım) şarj 4.25 V, daha sonra CV (sabit voltaj 4.2 V) şarj akımı 0.05 C'den az olana kadar şarj edin

Maksimum şarj akımı: 1C

Maksimum deşarj akımı: 1C

IC parametrelerinin korunması: aşırı şarj koruma voltajı 4.20 V + 0.05 V, aşırı deşarj koruma voltajı 2.7 V + 0.1 V, maksimum akış 2a'ya izin verin

Dükkanda çekirdek satış Özel pil konektörü var 1 1.27 1.5 2 2.54 3.96 1.25

Fabrika doğrudan satış 3.7 V ve 7.2 V polimer lityum pil, özelleştirilebilir 7.4 V serisi, MP3 MP4 MP5 GPS navigasyon, Bluetooth kulaklık, ses küçük, küçük oyuncaklar, oyun makinesi,.Fabrika doğrudan satışları, müşterinin büyüklüğüne göre özelleştirilebilir, yalnızca büyük miktarda çevrimiçi referans fiyatı, miktar hakkında konuşulabilir, güvenilir kalite, kapasite 10MAH-3500MAH vb. Çeşitli özellikler kaydedilemedi, soruları memnuniyetle karşıladı, cep telefonları 13510471983

= uygulama =

Mobil güç kaynağı, araç navigasyon, MP3, MP4, MP5, kart hoparlörler, kablosuz fare, ev yapımı İçin apple periferik güç, tablet bilgisayar, mobil DVD, laptop batarya, kablosuz izleme ekipmanları, tıbbi ekipman, aletleri, LED lambalar, trafik işaretleri, taşınabilir küçük ev aletleri, çeşitli DIY aletleri, metal dedektörleri, vb.diğer dijital pil türleri.

= ana özellik =

1 Boyut: seçim için model ve kapasite, güçlü uygulanabilirlik

2 kalite güvencesi: Bir ürün pilleri kullanarak, yüksek kapasiteli, düşük direnç

3 kararlı performans: uzun çevrim ömrü: 500 kez sürekli şarj ve deşarj, pil kapasitesi %80 nominal kapasiteden az değildir.

4 hafıza etkisi yok: herhangi bir zamanda şarj ve deşarj için kullanılabilir

5 yüksek güvenlik: dahili devre koruma levhası, kısa devre, aşırı şarj, aşırı deşarj, darbe, titreşim, akupunktur, yüksek sıcaklık ve diğer koşullar yanmaz, patlama olmaz vb..

= madde terimine dikkat edin =

Pil çalışma uyarı: keskin dokunmatik folyo ambalaj malzemeleri İçin kullanımını yasaklamak, bükme üst kenar, Yasağı Yasağı açıldı veya hasarlı katlama, kutup bükme, Yasağı Yasağı kırılgan damla darbe bükme pil, herhangi bir zaman veya ters polarite karşı kısa devre piller.

Etiketler: makita telsiz telefon kılıfı, kablosuz kapı telefonu, b amp o telsiz telefon, rhinestones telsiz telefon, 2020 telsiz telefon, telsiz telefon standı, akülü testere, skilsaw akülü, idect carrera telsiz telefon, beetel gsm telsiz telefon.

  • hizmet: Mağaza Garantisi
  • Koşul: 100 % yeni
  • Model Numarası: Polimer pil
  • koruma: PCB
  • Menşe yeri: Çin
  • Gerilim: 3.7V
  • Marka Adı: yorwatlar
  • Tip: Standart Batarya
  • Kullanmak: MP3 / MP4 Çalar
  • paket: Evet
  • Yeniden şarj edilebilir: Evet
  • Miktar: 1 adet
  • Özellik: Şarj edilebilir Pil

İncelemenizi Şimdi Ekleyin