Görüntü 0

RC Paletli Araba 1/10 Ölçekli Model Kırmızı Metal Araçları Aksesuar Yedek parça DIY TH01417-SMT2

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺137.64 ₺96.27
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w2207

Hercules 1/10 RC paletli arabalar Kırmızı Metal araçları Aksesuar yedek parça Paket içerir: Hercules 1/10 RC paletli arabalar için metal aletler Merhaba, arkadaşım, Hercules 1/16 RC paletli arabaların tüm aksesuar parçalarına sahibim, herhangi bir ihtiyacınız varsa pls benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Teslim süresi ve nakliye maliyeti:

Size teslim 6-1 8 iş günü sürer

Brezilya ve Meksika arkadaşlar, N ve S Amerika, Avrupa alıcılar, nakliye sormak için lütfen bana ulaşın, çünkü nakliye belki biraz sorun olsun.

Garanti:

Arkadaşım, büyük incelemenizi kazanana kadar anlaşmadan sorumlu olacağım, herhangi bir olumsuz geri bildirim gereksizdir, nakliye ve ürünle ilgili herhangi bir sorun varsa lütfen benimle iletişime geçin.

Ben nternational alıcılar lütfen not:

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir, Bu masraflar alıcı sorumluluğundadır.Ancak bundan kaçınmaya yardımcı olabiliriz, lütfen iletişime geçin.

Satın almadan veya teklif vermeden önce bu ek maliyetin ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Satış sonrası Servis:

Bu anlaşmadan sonuna kadar biz sorumluyuz.Bazı durumlarda müşterimiz için taahhütte bulunuruz, örneğin: nakliye kırılması; elektronik parçaların zeminde orijinal hatası; eksik öğeler; nakliye gecikmesi.

Dönüş hakkında:

Öğeleri aldıktan sonra 14 gün içinde öğenin iadesini kabul ediyoruz.Alıcı iade nakliye maliyeti sorumludur coz satıcı size nakliye maliyeti ödemişti.eBay Sınır Ötesi Ticaret ChannelEffect tarafından desteklenmektedir

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: TOUCAN RC HOBİ
  • Malzeme: Maden
  • Kullanmak: Araçlar ve Uzaktan Kumandalı Oyuncaklar
  • Yaş Öner: 12+y, 14+y

İncelemenizi Şimdi Ekleyin