Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

1.25 m Yapay Sarmaşık Sarmaşıklar Narin Simülasyon Gerçekçi Sahte Asılı Eğrelti Otları için Zarif Oturma Odası Cafe Düğün Vitrin

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺275.27 ₺165.09
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w249384

Özellikler:

Asılı dekor

Toplam uzunluğu 1.25 m/4.1 ft olan sahte eğrelti otu, iç veya dış dekorasyon için duvara veya kapıya asmak için mükemmeldir.

Hassas tasarım

Canlı yapay sarmaşık sarmaşıklar ile gerçekçi yaprakları, önemli bir dekoratif rol oynayan ev dekorasyon, tam doğal ve rahat anlamda.

Mükemmel işçilik

Güzel görüntü ile tasarlanan simülasyon bitki dekoru, narin ve zarif bir sanat eseridir, iç veya dış mekan dekorasyonunuza sevimli bir manzara getirir.

Üstün malzeme

Yüksek kaliteli plastik malzemeden yapılmış, net damarlarla gerçekçi bir dokunuş hissi veren renklerin solması kolay değildir, uzun servis süresi için yeterince dayanıklıdır.

Geniş uygulama

Dekorasyon için oturma odası, balkon, bahçe, koridor, sundurma, düğün, teklif, tören, yıldönümü, doğum günü, parti, kafe, ofis ve benzeri kapı veya duvara asmak için harika.

Özellikler:

Tipi: asılı yapay sarmaşık dekor

Malzeme: plastik

Ürün Renk: yeşil

Uzunluk: 1.25 m / 49.13 inç / 4.1 ft

Ağırlık: 195g / 6.88 oz

Ambalaj listesi

1 * asılı yapay sarmaşık dekor

Etiketler: küçük çanta asılı phonexr, 1 adet yapay bitkiler yeşil, dekorasyon duvar ay altın asılı, çadır sarmaşık, kap sarmaşık, alet çantası on asılı, rank oturma odası, perde 2 duvar asılı, dekorasyon para yaşam, konut oturma odası.

  • Asılı Bitkiler: Asma Sarmaşık Dekoru
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Bitki Tarzı: Şube
  • Adet sayısı: 1 adet
  • Yerleşim: Asılı
  • Malzeme: Plastik

İncelemenizi Şimdi Ekleyin