Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

5 adet fırın eldivenleri Sıcak Fırın Eldiveni Önlük Seti Anti-Sıcak Eldiven Ped Fırın Mikrodalga yalıtım matı Pişirme Mutfak Pişirme BARBEKÜ Araçları

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺530.53 ₺371.35
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w252343

Özellikler:

5'li bir set, güzel bir mutfak yardımcısı görevi görür ve yemek pişirmenizi kolaylaştırır.

2 Fırın Eldiveni ve 2 Tencere Tutacağı, 230°C/446°F'ye kadar ısıya dayanıklı performansa sahiptir, böylece yanıklara ve buharlı haşlanmalara veda edebilirsiniz.

Erkekler ve Kadınlar için %100 pamuktan yapılmış ve özel su geçirmezlik işlemine sahip 1 Önlük, piştikten sonra düzenli kalmanızı sağlar.

Yüksek kaliteli malzeme ve güzel desen tasarımı, mükemmel görsel keyfi sağlar ve kullanımı sağlar.

Detaylar:

[5 Parçalı 1 Set]: 1 sette kadınlardan ve erkeklerden 2 fırın eldiveni, 2 tencere tutacağı ve 1 önlük alabilirsiniz!Eldiven ve tencere tutacaklarının baskılı desen tasarımı mutfağınıza güzel bir his katar.

Fırın Eldiveni ve Tencere Tutucular: Yüzeydeki silikon kaplama sık kullanıma dayanabilir ve uzun süre dayanır; İçinde cilt dostu ve nefes alabilen %100 pamuk kullanılır; orta tabaka, belirli bir hava geçirgenliğini korumak ve dayanıklılığı dikkate almak için kalınlaştırılmış ısı yalıtım pamuğu ile doldurulur.

Önlük: Su geçirmez, nefes alabilen ve çevre dostu malzemeler kullanın; Küf üretmesi kolay değil, bakımı ve temizliği kolay ve uzun ömürlüdür.

[Isı yalıtımı]: Silikon kaplama yüzeyi ile fırın eldivenlerimiz ve tencere tutucularımız 446°F'ye kadar ısıya dayanıklıdır, bu da onları barbekü ve dış mekan fırınları dahil tüm pişirme kullanımları için mükemmel kılar.

[Suya dayanıklı]: %100 pamuk+Sodyum perfloro-1-heksan sülfonat(yaygın olarak C6 Flor içeren Su Geçirmez Ajan olarak bilinir) su geçirmez işlem, havalandırmayı ve su geçirmezliği mükemmel şekilde dengeler.

Belirleme:

Öğe Türü: Fırın Eldiveni; Pot Tutucu; Önlük

Renk: Siyah / Mavi / Gri (İsteğe Bağlı)

Malzeme:

Fırın Eldiveni ve Tencere Tutucular: Silikon Kaplama Yüzeyi + %100 Pamuklu Astar

Önlük: %100 Pamuk

Fırın Eldiveni: 18 * 28 cm (7.1 * 11 inç)

Tencere Tutucular: 20*20 cm (7.9 * 7.9 inç)

Önlük: 75 * 65 cm (29.5 * 25.6 inç)

Önlük Cebi:14 * 14.4 cm (5.5*5.7 inç)

Miktar: 1 Takım

Paket ağırlığı: 450g

Paket boyutu: 30 * 25 * 6 cm

Paket Listesi:

2 x Fırın Eldiveni

2 x tencere Tutucular

kadınlar ve Erkekler için 1 x Önlük

Etiketler: siyah silikon fırını eldiveni, kırmızı silikon fırın eldiveni, astarlı silikon fırın eldiveni, fırın eldiveni silikon pack, beyaz silikon fırın eldiveni, eldiven çıkışı mickey fırın, eldiven minnie fırın, eldiven adam fırın, 2 parça mikrodalga fırın, silikon fırın eldiveni sevimli.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Dizayn: Kaymaya dayanıklı
  • Malzeme: Pamuk
  • Kullanım: Fırın
  • Tarz: GÖZLEME

İncelemenizi Şimdi Ekleyin