Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Yeni Amerikan Bağımsızlık Günü Bayrağı Demir Kulesi Yastık Kılıfı minder örtüsü Kanepe Araba Bel Yastık Kılıfı Ev Dekorasyon

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺147.55 ₺57.57
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w2607

Sevgili alıcı, bizim malzeme polyester.Dijital baskı teknolojisi baskı.Su sıcaklığı 30 ° C'yi geçmez, temizlik el yıkama ile yapılabilir machine.Do çamaşır suyu değil.

Sevgili alıcılar, yastık kılıflarımız ısmarlamadır.En sevdiğiniz resimleri ve boyutları müşteri hizmetlerine gönderebilirsiniz.

Q&A

Kirli bir yastık kılıfı nasıl temizlenir?

Kirli çamaşır makinesi atılabilir, en yüksek su sıcaklığı 30 ℃ kuru asılı çamaşır suyu olamaz düşük sıcaklıkta ütü kuru olamaz cleaning.It için ağartıcı madde içeren deterjan kullanılması yasaktır washing.It solmadan makine ve el ile yıkanabilir veya shrinking.It yüksek sıcaklıkta yıkamak yasaktır.

Yastık kılıfı neyden yapılmıştır?

Evimizin yastık kılıfı, çok hafif ve ince, duvara asılması çok kolay ve dışarı çıkarken taşıması kolay şeftali derisinden (polyester) yapılmıştır.Baskı rengi parlak ve doygun ve solmaz.

Herhangi bir renk farkı var mı?

Ekran farklı olduğundan, fiziksel ve fotoğrafların biraz renk farkı olabilir, renk farkı alıcılarının sıfır toleransı lütfen sipariş vermeye dikkat edin.

Siparişi teslimat için vermem ne kadar sürdü?

Özelleştirilmiş bir ürünü destekliyoruz.Lütfen onay için sipariş numarası ve müşteri hizmetleri ile geleneksel ürünün ve özelleştirilmiş ürünün belirli teslimat süresini belirtin.Farklı mal miktarları nedeniyle farklı üretim süreleri gereklidir.Sipariş verdikten sonra genellikle 5 gün içinde paketlenebilir ve sevk edilebilir (tatiller hariç, tatiller gibi ilgili gecikme gün sayısı olacaktır.) .

Değişim ve iadeyi destekliyor musunuz?

Ürün hasarı, baskı ve boyama sorunları, nakliye hatası satıcı navlun ayı, öznel sevmediğim, yanlış, yendi ağır alıcılar navlun ayı, ödeme üretiminden sonra geleneksel ürünler ve özelleştirilmiş ürünler, geçici olarak geri dönmek için hiçbir neden desteklemiyor desteğiniz için teşekkür ederiz!Bu ilgili sorunlarla karşılaşırsanız, lütfen ilk kez müşteri hizmetlerine başvurun, size tatmin edici bir cevap vereceğiz.

Yastık çekirdeği var mı?

Varsayılan olarak yastığımız yok.

Ürünümüz hakkında

Sipariş vermeden önce ürün boyutunun, renginin açık olduğundan emin olmak için lütfen alışveriş yapmadan önce ürün ayrıntılarını dikkatlice anlayın.

Ambalaj hakkında

Varsayılan ambalaj şeffaf OPP torbadır.Ayrı paketleme ve diğer üretim süreci gereksinimleri için lütfen müşteri hizmetlerine başvurun.

Hizmet hakkında

Ürünleri aldıktan sonra ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize iyi bir yorum verin ve arkadaşlarınızla paylaşın.Ürünün ilgili sorunu varsa, lütfen bize kötü bir eleştiri vermekten çekinmeyin, lütfen müşteri hizmetlerine başvurun, size tatmin edici bir cevap vereceğiz.

Etiketler: jack yastık yastık, orta kule kasası, iyi atx orta kule kasası, yastıklar evi dekore ediyor, tecware orta kule kasası, kedi çocuk yastık, yastıklar dicor ev, bolşoy kedi yastığı, piyon kedi yastığı, yenilik yastıklar ev.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Set Türü: Evet
  • Çıkarın ve Yıkayın: Çıkarılabilir ve Yıkanabilir
  • Tip: Cusion
  • Desen: YAZILI
  • Desen Türü: çizgili
  • Malzeme: 100% Polyester
  • Tarz: Jakar
  • Teknik: Dokuma

İncelemenizi Şimdi Ekleyin