Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Yenidoğan Kış Şapka Sevimli Yay Düğüm Bebek Şapka Toddler Erkek Kız 6-18Month Şapkalar

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺52.61 ₺26.31
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w266111

Özellikler:

OOTDTY'NIN sohbeti

Yay düğüm bebek türban şapka: güzel yay düğüm ve düz renkli baskı ile tasarlanmış güzel bebek türban şapka, seçmek için 14 isteğe bağlı renk ile, basit tasarım bebek farklı kıyafet için kolayca sığabilir, süper yumuşak malzeme ve yüksek elastik esnek boyut bebeğinizi kafa derisi konforu için tutar.

Cilt Dostu Malzeme: Rahat şapka abd nitelikli kuru akrilik malzeme, toksik olmayan kokusuz renkli baskı, süper yumuşak ve cilt dostu, rahat giyilmesini, nefes alabilen malzemesini ve iyi görünümünü, mükemmel ve dayanıklı performanslarla mikro esnek olmasını sağlar.

Rahat Bebek Kış Şapka: bebek şapka güzel yay düğüm ile özellikli, kaliteli ve hiçbir kenar dikiş dikiş, süper elastik ile büyük sıkı, rahat ve sıcak, bebek kış sonbahar günlük giyim için mükemmel, nefes malzeme sağlamak için küçük bebekler Kafa kuru ve konfor.

Evrensel Bebek Muslin Şapka: Mikro elastik, türban tarzı özellikli bebek şapkası ve kullanım süresini uzatan baş çevresi için 0-2 yaş bebek ve küçük çocuklar için uygun ve uygun boyut.

Bebek ve yürümeye başlayan çocuk için harika bir hediye: Türban şapkamız bebek, yürümeye başlayan çocuk için mükemmel seçim, günlük giyimlerine uygun, çeşitli durumlar için baş elbisesi için mükemmel fotoğraf sahne, tatil partileri, Yeni Yıl elbise aksesuarı.

Özellikler:

Ürün Boyutu: resim gösterildiği Gibi

Malzeme: Kuru Akrilik

Renk Seçeneği: Bej / Açık pembe / Karpuz kırmızı / Haki / Kırmızı / Allık Kırmızı / açık Mavi / Gri / Kahve / Şarap Kırmızı / Mor Kırmızı / - Zencefil Sarı / Koyu Mor / Siyah

Net Ağırlık: yaklaşık. 35g / 0.07 lbs

Paket içeriği:

1 x Bebek Türban Şapka

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

  • Malzeme: Pamuk
  • CN: Guangdong
  • Yaş Aralığı: 0-6m
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Bölüm Adı: Bebek
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Model Numarası: KXRD7HH1003243'NIN sohbeti
  • Desen Türü: Katı
  • Bebek Yaşı: 0-3 ay

İncelemenizi Şimdi Ekleyin