Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3

300 ml 4 delik Sıkmak salata Ketçap sos şişesi Sıkmak Dağıtıcı Şişe Şişeleri Mutfak Aksesuarları mutfak pişirme araçları

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺111.71
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w282992

300 ml 4 delik sıkmak salata ketçap sos şişesi sıkmak dağıtıcı şişe şişeleri mutfak aksesuarları mutfak pişirme araçları 100% yepyeni ve yüksek kalite Kapaklı plastik sos şişesi dağıtıcı Sos, yağ, sirke, ketçap, hardal, mayonez dağıtıcı olarak kullanın Restoran ve ev mutfak kullanımı için harika Malzeme:plastik Yaklaşık 300 ML

Paket içeriği: 1 x plastik sıkmak şişe

1.Biz tatil hariç ödeme onay alındıktan sonra 24-72 saat içinde mal gemi garanti.

2.Sipariş verirken seçiminize göre Çin post,HKpost EMS,DHL,Fedex ile gönderiyoruz .

3.60 gün sonra öğeyi almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorunu çözmek için her türlü çabayı göstereceğiz.

4.Gümrük,ithalat vergileri,vergiler veya diğer gümrük ücretlerinden kaynaklanan gecikmelerden sorumlu değiliz.

Biz Arimail parsel varsayılan tarafından öğeyi gemi, bu ücretsiz posta ücreti, İnnormal condithion, Arimail parsel teslimat yoluyla yaklaşık 10-30 iş günü sürer.Bazı ülkeler veya kırsal alanlar için,daha az havayolu sıklığı ve gümrük genelinde denetim sıklığı nedeniyle biraz daha uzun sürebilir.

EMS / DHL gibi ekspres teslimat sunabiliriz. Normal durumda, ekspres teslimat yoluyla yaklaşık 3-7 iş günü sürecektir, Ekspres teslimat istiyorsanız, lütfen bize ulaşın,sizin için posta ücretini hesaplayacağız veya referans için nakliye ve ambalajı kontrol edebilirsiniz.

Siparişiniz için en hızlı ve güvenilir nakliye için çaba göstereceğimiz için ülkenize göre uygun bir teslimat seçeceğiz.

Siparişinizi gönderdikten 60 gün sonra gönderinizi almadıysanız,lütfen bizimle iletişime geçin.Teslimat bilgilerini kontrol etmenize ve sorunu sizin için çözmenize yardımcı olacağız.

1.Alıcının erken onayı, öğeleri aldıktan sonra çok takdir edilecektir.

2. Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğunu, biz içtenlikle memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim bizim ürün ve hizmet ile.

3. Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

Etiketler: plastik içecek şişesi 300 ml, mutfak aksesuarları aperatif, lot plastik şişe 200 ml, plastik şişe 30 ml, bl su sebili, argos mutfak aksesuarları, mutfak aksesuarları molası, vivreau Su Sebili, büyük plastik şişe 100 ml, midea Su Sebili.

  • Malzeme: Plastik
  • Özellik: Çevre Dostu, Stok
  • Pişirme ve Pasta Araçları Türü: Diğer
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: CE / EU, CIQ, AET, LFGB, SGS'nin
  • Model Numarası: Sos şişe
  • Kit Numarası: 1

İncelemenizi Şimdi Ekleyin