Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

2022 Yeni Naylon askılı çanta kadın Moda Hamur Çanta Hafif Küçük omuz çantaları Koltukaltı Çanta Basit Omuz keten çantalar

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺181.48 ₺99.89
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w2896

boyut

Üst genişlik: 30 cm Alt genişlik: 18 cm Yükseklik: 16 cm Kalınlığı 9.5 cm

Not: 1 inç = 2.54 cm; 1 CM = 0.39 inç, torbanın astarı farklı partiler nedeniyle farklı olabilir. (Manuel ölçüm, izin lütfen 1-3 cm hata, tüm resimler gerçek fotoğraflar.Ancak, farklı ışık ve monitör ayarları nedeniyle, hafif renk farklılıkları olabilir.Anlayışınız için teşekkür ederiz.)

Not: şimdi Paypal ile ödeme yapabilirsiniz .Gelecekte daha fazla ülke.

Sevkiyat hakkında: - www.aldogru.com.tr ödemenizi doğruladıktan sonra 3 iş günü içinde gönderiyi işleyeceğiz. - Gemi varsa takip numarası 3 gün içinde çıkacaktır. - Yurtdışı depo: Ayar ...... - UPS/DHL / Fedex: 5--12 gün-EMS: 12 -- 27 gün-www.aldogru.com.tr Standart Nakliye: 15 --60 gün (normal) -Çin sonrası hava Posta: 25 -- 79 gün (normal) Teslimat süresi örnek bir zamandır.Farklı ülkeler farklı teslim süresi. (Euerope ülke daha hızlı olacak ve uzak ülke biraz daha yavaş olacak) Çoğu ülke hızlı kargo ile sevk edilirse 7 ila 15 gün içinde teslim süresi.Her ülkenin kendi gümrük kuralı vardır ve görev ve gümrük ücretleri siparişe dahil değildir.

Hizmet süresi: Çin Saati - Pazartesiden cumaya, 9:00 ~ 18: 00, sipariş işleme

- 12 saatten fazla değil, mesaj yanıtı (hafta sonları hariç ) Satış sonrası politika:-Ürün kalitesi sorunu için, kontrolümüz için lütfen HD yakın fotoğraflar çekin; veya gerekirse, kararımız için lütfen kısa bir video çekin. - Normalde bu tür bir vakayı 48 saat içinde yanıtlarız ve size önerici çözüm veya nihai tedavi ile geri döneriz.Garanti süresi: Yarım yıl (Alıcı iade nakliye maliyeti ödemek gerekir eğer uzun bir süre kullanılan veya insan yapımı nedenleri mal hasarlı)

Ödeme:

www.aldogru.com.tr siparişiniz için ödeme yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:

1 Siparişi seçin ve "Şimdi Öde" düğmesini tıklayın

2 Ödeme sayfasında tercih ettiğiniz ödeme yöntemini seçin

Nakliye :

Öğe ödeme temizlendikten sonra 5 iş günü içinde sevk edilecektir.

Tahmini teslim süresi: (Önemli, teklif vermeden önce dikkatlice okuyunuz)

1. Amerika Birleşik Devletleri'ne: Çin'den ePacket teslimatı (7 ila 12 iş günü).Rusya'ya: Çin'den ePacket teslimatı (10 ila 30 iş günü)

2. Dünya çapında: Çin Post Kayıtlı Hava Posta, www.aldogru.com.tr Standart Nakliye, ePacket, Singapur Post, UPS, DHL;

Çin Post Kayıtlı Hava Posta ve www.aldogru.com.tr Standart Nakliye genellikle öğe nakliye sonra 30-60 iş günü içinde gelecek.Brezilya (teslimat süresi tahmini ama garanti değil) 50-120 iş günü kargo sonra daha fazla zamana ihtiyacım var, genellikle madde 35 iş günü içinde kargo sonra gelmeden olacak ePacket, Singapur Post genellikle madde 15-59 iş günü içinde nakliye sonra, UPS, DHL genellikle Madde 7-15 iş günü içinde sonra kargo gelmeden, tatil mevsimi Boyunca, daha fazla gecikme olabilir gelmeden olacak.

Bildirimler:

1. 5 Yıldız ve %100 müşteri memnuniyeti için alışveriş deneyimi için en yüksek mükemmellik standartlarını korumaya çalışıyoruz!Olumlu geribildirim 5 yıldız bizim için çok önemlidir.

Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize 3 yıldız veya 1 yıldız geribildirim vermeden önce içtenlikle hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

2. Yukarıdaki şartları kabul ediyorsanız lütfen ürün satın alın.

Hakkımızda:

www.aldogru.com.tr işini dürüst bir şekilde yapıyoruz.

Hile yok, sadece adil ticaret.Bize güvenin !ve daha fazlasını alacaksın.

  • Dış: hiçbiri
  • Menşe yeri: GUANG DONG Eyaleti, O BEİ Eyaleti
  • Marka Adı: HARKO'NUN
  • Şekil: Berduşlar
  • Neden: Çok yönlü
  • Desen Türü: Katı
  • Tarz: Gündelik
  • Kapatma Tipi: fermuarlı
  • Astar Malzemesi: Polyester
  • Ana Malzeme: naylon
  • CN: Hebei
  • Sertlik: Ölçülü
  • Cinsiyet: kadınlar
  • İç: Cep yok
  • Dekorasyon: hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin