Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

İslam Abayat Müslüman Elbise İslam Giyim Abayas Kadınlar için Dubai 2022 Türkiye Ropa De Mujer Envio Gratis Ramazan Abaya Femme

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺1 686.90 ₺539.87
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w304046

Şirket Profili Guangzhou Bofeier Foreigen Ticaret Konfeksiyon A. Ş., Ltd

Guangzhou Bofeier Foreigen Ticaret Konfeksiyon A. Ş., Ltd.is ar-Ge, tasarım, üretim ve satışı entegre eden bir marka kuruluşu.Başlıca ürünlerimiz spor giyim, fitness yelekleri, yoga kıyafetleri, tişörtler, etekler, iç çamaşırları, fitness ekipmanları vb.Tasarım, araştırma ve geliştirme, üretim, satıştan satış sonrası hizmete kadar tek elden hizmet veriyoruz.Ürünler Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya, Hollanda, italya, Birleşik Krallık, Almanya, Hindistan, Rusya, Japonya, Brezilya ve diğer ülkelere ihraç edilmektedir ve regions.In geleneksel ürünlere ek olarak, OEM ve ODM siparişlerini de kabul ediyoruz.

Fabrikamız

Paketleme ve Ödeme Sıkça Sorulan Sorular

S: Toptan ve damla nakliye hem karşılandı?

A: toptan İçin, lütfen bize ulaşın ve biz size bir indirim verecektir.

Damla nakliye için, sırayla lütfen unutmayın.müşterilerinize doğrudan mal gönderebiliriz ve hakkımızda bilgi bırakmayız .

S: Parecl'imi nasıl takip edebilirim?

C: Parselinizi takip numaranızı kullanarak aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: https://www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı)

S: Satın alma koruma süresi bittiğinde ne yapabilirim?

C: Satın alma koruma süreniz tükeniyorsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve uzatmanıza yardımcı olabiliriz it.So bu konuda endişelenme .

S: Diğer tedarikçilerden ne gibi avantajlarınız var?

A: profesyonel tasarımcı, usta işçi, her gün yeni tasarım, gerçek fabrika.En iyi kalite, en düşük fiyat, en iyi hizmeti.

S: Paketin adresime teslim edilmesi ne kadar sürer?

A: genellikle adresinize gelmesi yaklaşık 10-25 gün sürer.Geri bildirim

Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz .Lütfen olumlu geri bildiriminizi ve 5 yıldızınızı bırakın.Öğelerimizi INS ve facebook üzerinden paylaşabilir, ekran görüntünüzü bize verirseniz, kupon alma şansınız da olur.

Eşyalarınızdan memnun değilseniz .Lütfen olumsuz bir geri bildirim bırakmak için acele etmeyin, sadece işleri düzeltmeye çalışalım!Müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin, sorununuzu çözmenin en iyi yolunu bulmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Etiketler: kadınlar abayat, kadınlar için abayas dubai 2021 son, Kadınlar için Abayalar, ABAYA.

  • Marka Adı: Fineternity
  • Öğe Türü: ABAYA
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • uygun mevsim: Dört Mevsim
  • Liste yılı / sezonu: 2022
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kumaş Türü: Karışık
  • Dekorasyon: Aplikler
  • Malzeme: Polyester
  • Kumaş adı: Karışık

İncelemenizi Şimdi Ekleyin