Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Et Tokmağı El Paslanmaz Çelik Biftek Sığır eti, Domuz eti Mutfak Aracı İhale için Gevşek Et Çekiç Silindir

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺147.36 ₺103.13
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w340324

Özellikler:

1, Paslanmaz Çelik: Mutfak et yumuşatıcı, temizlenmesi kolay, güçlü ve kullanımı kolay 430 paslanmaz çelik, yüksek sertliğe sahiptir.

2, Rahat Sap: Mutfak et yumuşatıcısının sapı el şekline uyar, bu nedenle kavrama rahattır ve mutfak et yumuşatıcısının kayması kolay, kullanışlı ve pratik değildir.

3, Pürüzsüz Kenarlar: Mutfak eti yumuşatıcı, ellerinize zarar vermemek veya mutfak gereçlerinin yüzeyine zarar vermemek için pürüzsüz kenarlara sahiptir.

4,5 tekerlekli Yumuşatıcı: Mutfak et yumuşatıcısı, şaft tasarımına, basit ve emek tasarrufu sağlayan kullanıma, 5 tekerlekli et gevşetme cihazına sahiptir ve et gevşetmeyi kolaylaştırır.

5, Kolay Temizlenebilir: Mutfak et yumuşatıcı çam eti vb.İçin uygundur.Ve bulaşık makinesinde yıkanabilir, elle yıkanması kolaydır.

Özellikler (yaklaşık):

Adı: Paslanmaz Çelik et yumuşatıcı

Malzeme: 430 paslanmaz çelik

Boyutu: 19.3 * 7.2 * 4 cm/7.60*2.83*1.57 içinde

Kullanım Alanları: çam eti vb. İçin uygundur.

Ambalaj Listesi:

1 * Et Yumuşatıcı

kitchen accessories accesorios de cocina kitchen cocina accessoires de cuisine kitchen gadgets cozinha аксессуары для кухни cuisine gadget acessórios para cozinha kitchen items all with free shipping ferramentas cocina accesorios de cocina novedosos кухонні аксесуари home accessories gadgets אביזרים למטבח sushi maker akcesoria kuchenne sushi для кухни полезные вещи acessórios de cozinha cozinha utensilios home gadgets kitchen tools accessori per la cucina cuisine outils accessoires

  • Marka Adı: MOONBİFFY'NIN sohbeti
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Et ve Kümes Hayvanları Araçları Türü: Et Yumuşatıcılar ve Öğütücüler
  • Tip: Et ve Kümes Hayvanları Araçları
  • Özellik: Çevre Dostu
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: CIQ

İncelemenizi Şimdi Ekleyin