Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Rotisserie ızgara Kiti Evrensel ızgara 71.12 Cm Sprey Çubuk Komple Braketi Ve Evrensel Izgara Sabitleme Vidaları - ABD Plug

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺1 615.03 ₺1 195.07
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w350626

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Ürünlerimiz uygun fiyatlara ve kaliteye sahiptir.Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz .Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

[Evrensel ızgara döner kiti, komple paket]: 23 adet kurulum donanımı provided.It direklerle desteklenir; çoğu 2 ila 6 ızgara olmak üzere her marka için uygun olan bu ızgara, bir barbekü partisinde süt tükürmek için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar.

Motor, orta güç için daha güvenli olan ve yiyeceğin ızgarada eşit şekilde dönmesini sağlayan su geçirmez bir açma/kapama düğmesi ile donatılmıştır.Barbekü seti , sulu et için başka bir barbekü seçeneği sunar ve kızartmayı eşit şekilde kızartmak ve arkadaşlarınız ve aileniz için sulu yiyecekler hazırlamak için kullanın.

[Malzemeler]: Paslanmaz çelik ve çatallar çeşitli et kesme boyutlarına uyacak şekilde tasarlanmıştır, ağır hizmet tipi motorlar 20 pound (yaklaşık 9,1 kg) gıdayı destekleyebilir.

[Zarif su geçirmez ve yağ geçirmez düğme tasarımı]: Rağmen olta tutucu 5 yuva ile donatılmıştır, böylece kit farklı uzunluklara uyacak şekilde ayarlanabilir; ızgara çubuğu, büyük miktarda depolama için yararlı olan bir vida ekleme tasarımını benimser; motorun yalıtkan bir kabuğu vardır ve mutfakta kullanımı daha güvenli hale getirmek için su geçirmez anahtar.

[Güvenli ve kullanımı kolay]: İyi tasarlanmış fonksiyonlar ve yeterli kapasite ile, bu barbekü makinesi kiti, barbekü ızgaraları sık sık kullansanız da, büyük veya küçük et parçalarını kolayca pişirebilir, barbekü makinesi kiti pratik, dayanıklı, kurulumu ve çalıştırılması kolaydır, bu da sizin için iyi bir seçimdir. ızgara.

Fiş tipi: ABD Plug, Kanada, Hindistan, Meksika, Tayland, Tayvan, Amerika Birleşik Devletleri, Filipinler ve benzeri için geçerlidir.

Renk: gösterildiği gibi

Malzeme: paslanmaz çelik

Paket içeriği:

1 * Motor

2 * Geri Çekilebilir çatal

2 * 4 Çatal

1 * Eksen

14 * Sabitleme vidaları

1 * Motor braketi

2 * Vidalar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Sevgili arkadaşlar, ürünlerimizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz

Siparişi veya başka bir nedeni iptal ederseniz, tüm geri ödeme www.aldogru.com.tr aracılığıyla 7-10 gün içinde hesabınıza geri dönecektir.

Nakliye hakkında

Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

★ Rusya'dan iseniz, lütfen tam adınızı ve doğru telefonunuzu bırakın number.It bu çok önemli!!!

Dropship ve Dağıtım

Toptan için, ödeme yapmadan önce bizimle iletişime geçerseniz indirim sunacağız.

Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve hakkımızda herhangi bir bilgi bırakmayız.

Geri bildirim hakkında

★ Sizden herhangi bir geri bildirim çok takdir edilecektir.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Ürünlerimizden memnunsanız, Ürünlerimizden memnunsanız, içtenlikle bize 5 yıldız verebileceğinizi umuyoruz.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Takım Tipi: Takım Setleri

İncelemenizi Şimdi Ekleyin