Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Tak & Çalıştır Uzaktan Marş Toyota Avalon 2016-2017 İçin Fit Gaz Motoru Arabalar Fabrika Orijinal Push Start Düğmesi Otomatik Vites

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺3 459.77 ₺2 767.78
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w361224

EasyGuard tak çalıştır uzaktan marş Gaz motoru Avalon 2016-2017 için Fit Orijinal Push Start düğmesi ile Otomatik şanzıman uzaktan motor çalıştırma Uzaktan kumanda bu kite dahil değildir, kurulumdan sonra aracı uzaktan başlatmak/durdurmak için orijinal araç uzaktan kumandası ile çalışır.Orijinal uzaktan kumanda kilidi düğmesine 3 kez basmaya devam etmek, aracı uzaktan başlatır/durdurur.

önemli :

★Bu öğe sadece fabrika orijinal push start düğmesine ve benzinli motora sahip otomobiller için uygundur

★ Sadece otomasyon iletimi

★Bu uzaktan marş sadece Toyota Avalon 2016-2017 için uygun olabilir

Kalite garantisi

Risksiz satın alma ve 14 gün para iade hizmeti sözü veriyoruz

1. herhangi bir nedenle 14 günlük para iade garantisi.Satın alma tarihinden sonraki 14 gün boyunca, hasarsız Easyguard ürününüzü iade edin ve herhangi bir nedenle tam bir geri ödeme alın.

2. Tüm ürünler Easyguard'dan üretilmiştir ve orijinal ambalajı ile yepyeni, kullanılmamış ürünler sunuyoruz.

3. Tüm ürünler kalite ile ilgili sorunlar için 12 ay garanti kapsamındadır.Satın alma tarihinden itibaren 12 ay boyunca, kalite ile ilgili tüm sorunları ele alıyoruz.

4. Müşteriler pakette veya ürünlerde herhangi bir kusur veya hasar alırsa, lütfen paketi imzalamayı reddedin ve hemen bizimle iletişime geçin.Lütfen nakliye şirketinden hasarın neden olduğunu kanıtlayabilecek bir kanıt da sağlayın, bu durumda ücretsiz değiştirme veya tam geri ödeme alabilirsiniz.

5. Satın aldığınız ürünleri gerçekten beğenmiyorsanız, tam orijinal ambalajıyla bize iade etmeyi ve tam bir geri ödeme almayı seçebilirsiniz.Lütfen geri döndüğünüzde paketin hasarsız ve orijinal durumda olduğundan emin olun.

6. Ürünleri iade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin ve ayrıntılı iade adresi vereceğiz.Müşterilerin iade nakliye ücretini karşılaması gerekir.

7. ürünler buyerrsquos ucunda yanlış kullanımdan zarar gördükten sonra 12 ay garanti mevcut değildir.

Ücretsiz müşteri desteği

1. Easyguard ürününüzün düzgün çalışmasını nasıl sağlayacağınızdan emin değil misiniz?Hızlı çözümler için birinci sınıf ve güler yüzlü destek ekibimizle iletişime geçin.

2. Dostça hatırlatma: Yardım için bizimle iletişime geçtiğinizde, Easyguard ürününüzün sorun giderme için kullanışlı olduğundan emin olun!

Ödeme koşulları

1. Üzerinden ödeme kabul ediyoruz www.aldogru.com.tr

2. Müşteriler diğer yöntemlerle ödeme yapmak isterlerse, daha fazla ayrıntı için lütfen bizimle iletişime geçin.

Nakliye süresi

1. Ödeme alındıktan sonra tüm mallar 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir, Çin Yeni Yılı tatili, orta sonbahar tatili vb. Gibi tatilleri hariç tutun.

2. Kurye olarak www.aldogru.com.tr Standart Nakliye seçmenizi tavsiye ederiz, böylece ikimiz de garanti alabiliriz.Nakliye süresi www.aldogru.com.tr resmi nakliye süresine bağlıdır.Siparişi daha kısa sürede almak istiyorsanız, çoğu ülkeye DHL, UPS ve Fedex gibi diğer teslimat şirketlerini seçebilirsiniz, nakliye süresi genellikle 4-9 iş günüdür.

3.Mallar gönderildikten sonra takip numaraları vereceğiz.Sağlanan takip numarası ile sipariş durumunuzu istediğiniz zaman takip edebilir veya en son gönderim durumu için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

4. Bazı ülkelerde ithalat vergileri olabilir ve müşterilerin bunu karşılaması gerekir.

5. Toplu miktar için, daha düşük nakliye maliyeti hesaplaması için lütfen bizimle iletişime geçin.

6. Tüm gönderiler GMT+8'de 8:00 Pzt ile 18:00 Cts arasında düzenlenir. Güneşte nakliye işi yok.

İade / Değiştirme

1. Herhangi bir kusur veya hasarlı ürün aldıysanız, değiştirme veya para iadesi için lütfen hemen bizimle iletişime geçin.

2. Biz iade mal aldıktan sonra 2-3 iş günü içinde yedek gemi olacak.Değiştirme gönderildikten sonra takip numarası sağlanacaktır.

3. Mevcut stok yoksa, iade edilen malları aldıktan sonra geri ödeme 3 iş günü içinde yapılacaktır.

4. 14 Günlük para iade garantisini almak için, ürünü bize geri göndermenin maliyetinden siz sorumlusunuz.

5. Bir öğeyi iade ederseniz, lütfen onay aldıktan sonra 7 gün içinde geri gönderin.Daha fazla gecikme iadenizi geçersiz kılabilir.

Geri bildirim ve Anlaşmazlıklar

Bir 5-star olumlu geribildirim verin bizim mal ve hizmet ile memnun iseniz.Bizim mal veya hizmet ile memnun değilseniz, lütfen bize bildirmekten çekinmeyin.Memnun kalana kadar size hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız.Çok teşekkürler!

  • Malzeme Türü: Plastik
  • Özellik 5: Telleri kesmeye veya birleştirmeye gerek yok
  • Ürün modeli: EC212PP-Avalon
  • Özellik 1: Uzaktan çalıştırma, aracınızı önceden ısıtacak veya önceden soğutacaktır
  • Özellik 3: Araba uzaktan kumandasını değiştirmeye gerek yok, fabrika orijinal uzaktan kumandasını kullanın
  • R / C Fonksiyonu: İle
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik 4: Tak ve çalıştır kurulumu ve araç devresine zarar vermez
  • Uyarlama: No
  • Özellik 2: 3X Kilit Uzaktan Başlatma / durdurma
  • Marka Adı: EASYGUARD

İncelemenizi Şimdi Ekleyin