Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Akrilik Kaya işaretleme kalemleri Su Geçirmez 35 Renk Kaya boyama seti 0.7 Mm Ve 3Mm İpucu keçeli kalem Cam işaretleme kalemleri

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺1 135.02 ₺680.94
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w36642

Akrilik Kaya işaretleme kalemleri Su Geçirmez 35 Renk Kaya boyama seti 0.7 Mm Ve 3Mm İpucu keçeli kalem Cam işaretleme kalemleri

[35 adet değerli Combo]Akrilik boya kalemi kalem seti 20 ADET 0.7 MM ekstra ince uç ve 15 ADET 2-3MM orta uç ile birlikte gelir.Geniş alanları detaylandırmak ve doldurmak için.Her akrilik işaretleyici, nakliye sırasında sızıntıyı önlemek için ayrı bir shrink ambalaj içinde paketlenmiştir.

[Premium Malzeme Kalitesi] akrilik boya seti, yüksek kaliteli sertifikalı mürekkepten yapılmıştır.Toksik değildir, güçlü bir kokusu yoktur, her yaş için güvenli ve uygundur, iç ve dış mekan kullanımı için mükemmeldir.

[Pişirme sonrası su geçirmez]Akrilik kalemlerimiz su bazlı, çabuk kuruyan ve güneşe dayanıklıdır.1 saat boyunca 230 santigrat derecede fırında pişirildikten sonra su geçirmezlik daha iyi olacaktır.Kreasyonlarınızın yıkanarak kolayca zarar görmesi konusunda endişelenmenize gerek yok.

[Geniş Kullanım Alanları] Çeşitli yüzeylerde sanat projeleri yaratırken eğlenin.Akrilik işaretleyici seti için uygun kaya boyama, seramik ve kupa boyama, cam boyama, ahşap, kumaş, taş, metal, plastik, tuval.Boyamak, hayal gücünüzü kullanmak ve harika şaheserler yaratmak için biraz taş toplayın.

[Büyük Hediye Fikri]Benzersiz DIY hediye renk katacak life.It doğum günü, Paskalya Günü, Cadılar Bayramı, Noel, Anneler Günü, Şükran Günü, Yeni Yıl veya herhangi bir özel tatilde aileniz, arkadaşlarınız ve Boyalı Kaya severleriniz için faydalı bir hediye olacaktır.

Renk: çok renkli

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

1 takım x akrilik boya ışaretleyici kalemler set

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin