Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Yüksek Kaliteli Kırmızı Solucan Klip Mini Yem Bander Aracı Hafif Bloodworm Kelepçeleri Çene tırtıklı Tasarım Olta takımı Aksesuar

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺53.95
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w382716

Mermi Noktaları:

1、【Yüksek Kaliteli Malzeme】 Kırmızı Solucan Klipsi, paslanması ve hasar görmesi kolay olmayan, dayanıklı ve uzun ömürlü yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır.

2、【Tırtıklı Çene Tasarımı】 Solucan Klipsi, güçlü ısırma kuvveti, kolay kavrama ve pürüzsüz ve hassas açma ve kapama özelliğine sahip tırtıklı bir çene tasarımını benimser.

3、【Asılı delik tasarımı ile】 Balıkçılık solucan klipsi, taşırken düşmesini veya kaybolmasını önlemek için anti-kayıp bir ip ile bağlanabilen asılı bir delik tasarımı ile birlikte gelir.

4、【Kullanımı Taşınabilir】 Yemler Klipsi kullanımı kolaydır, kullanımı kolaydır, elle çalıştırılabilir, tutması rahattır, kullanımı esnektir ve orta büyüklükte, hafiftir ve taşıması kolaydır.

5、【Geniş Uygulamalar】 Balıkçılık Yem Klipsi, solucanlar, kurtçuklar, kırmızı solucanlar gibi yemleri yakalamak için yaygın olarak kullanılır, etc.It açık balıkçılık faaliyetleri için çok uygundur.

Açıklama: 1. Çene tırtıklı tasarım, güçlü ısırma kuvveti, alınması kolay, pürüzsüz ve hassas açma ve kapama.

2. Taşıması kolay ve düşmeyi ve kaybolmayı önleyen anti-kayıp bir ip ile bağlanabilen asılı bir delik tasarımı ile birlikte gelir.

3. Kullanımı kolay, rahat tutuş, tek elle kullanım, esnek kullanım, dayanıklı ve kirli eller.

4. Orta büyüklükte ve hafiftir, balık tutmaya yük getirmezken kaybetmek ve kullanımı kolay değildir.

Şartname: Malzeme: ABS

Net ağırlık: yaklaşık 18g

Ürün Listesi: 1 * kırmızı Solucan Klip

Notlar:

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif bir boyut farkına izin verin.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Mıknatıs Balıkçılık: NO

İncelemenizi Şimdi Ekleyin