Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Akrilik Kitaplık Şeffaf Ekran Okuma Rafı

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺325.98 ₺224.95
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w3871

[Zarif tasarım]Akrilik okuma rafı, ağır kitaplarınızın masaüstüne dokunmadan havada sabit bir şekilde yüzmesini sağlayan X şeklindeki tasarımı benimser.Sayfaları açtıktan sonra, iki taraf doğal olarak dikeydir ve sayfaları otomatik olarak çevirmez.

[Çok amaçlı sahne] Şeffaf kitaplık, kütüphanede, sergi salonunda, okulda, mutfakta, toplantı odasında, oturma odasında, ofiste, yatakta, barda ağır kitaplar, sanat eserleri, resimler veya elektronik ekipman sergilemek için çok uygundur ve iyi bir temel destek olacaktır.Benzersiz koleksiyonunuzu gösterin.

[Mükemmel ekran] Akrilik ekran standı şeffaf akrilikten yapılmıştır ve yalnızca koleksiyonlarınızı vurgulamak ve sergilemek için en sadık temel olmaya adanmıştır ve souvenirs.It elmas kadar güçlü, cam kadar şeffaf, temizlenmesi kolay ve uzun süre kullanılabilir.

[Mükemmel boyut] 3lb (1.5 kg) ağırlığa dayanabilir.Ansiklopediler, büyük tarifler, fotoğraf albümleri, inciller veya sözlükler gibi ağır kitaplarınızı saklamak için çok uygundur.

[Kurulumu ve düzenlenmesi kolay] Kitaplık tek adımda kurulabilir ve demonte edilebilir ve kullanılmadığında 2 parçaya ayrılabilir ve bir çekmeceye veya başka bir yere kolayca yerleştirilebilir.

Renk: şeffaf

Malzeme: Akrilik

Boyutu:Küçük 19x11x11 cm / Büyük 28x15. 5x15. 5 cm

Paket içeriği:

1 * Akrilik Kitaplık

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin