Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2

100 % Orijinal Yeni A1286 LCD Ekran Paneli için MacBook Pro 13" A1286 Ekran Cam 2009 2010 2011 2012 Yıl LP154WP4-TLA1

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺761.19
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w3906

100 % Orijinal Yeni A1286 LCD Ekran Paneli için MacBook Pro 13" A1286 Ekran Cam 2009 2010 2011 2012 Yıl LP154WP4-TLA1

İçin uyumlu

MacBook Pro 13" A1286 2009 2010 2011 2012 Yıl

Koşul

Yepyeni

Tip

LCD Cam Panel

Çözünme

1440*900

Garanti

3 ay

Ürünlerimiz orijinaldir ve kalitesi sevkıyattan önce uzmanlar tarafından doğrulanır.Ürünlerimiz kopyaları ve 3.parti parçaları ile karıştırılmamalıdır.Müşterilerimize garantili memnuniyet ile en kaliteli ürünleri sunmaktan gurur duyuyoruz.Tüm Mac Anakart, LCD Ekran, LCD montaj, pil, esnek kablo, fare ve klavye vb. Stoklarımız var.

Mantık panosu onarımları, ekran onarımları vb.Dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere postayla onarım hizmetlerini de memnuniyetle sağlıyoruz.Teknik kadromuz Foxconn dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlardan deneyim aldı.Ayrıca Hong Kong, Pekin, Shenzhen'deki brunch'larımızda gömme onarım hizmetlerimizi doğrudan alabilirsiniz.

Garanti detayları:

Garanti kapsamındaki tüm ürünler bir garanti etiketi ile donatılacaktır, hasar görmesi veya çıkarılması durumunda garantinizi geçersiz kılacaktır.

Tüm ürünlerde 3 ay garantimiz var.

Biz sadece nakliye veya ürün arızası nedeniyle kusurlu alınan öğeler üzerinde bir garanti sunabiliriz.Siparişinizin değiştirilip değiştirilmeyeceğini veya iade edilip edilmeyeceğini belirleme hakkımızı saklı tutarız.

Kullanım, yanlış kurulum veya kötüye kullanımdan kaynaklanan hasarlar için değil, yalnızca arızalı ürün için iade/geri ödeme kabul ediyoruz.

Foxconn da dahil olmak üzere otantik Apple fabrikalarından eğitilmiş kalite Kontrol mühendislerimiz var.

7/24 mevcut tüm parçaların stoklarına sahip özel depolarımız var. İhtiyaç anında arkanıza sahip olduğunuz için bize güvenebilirsiniz.

Parçaların kalitesini ve orijinalliğini doğrulamak için bizimle çalışan en iyi teknik uzmanlığa sahibiz.

Size huzur verebilmeniz için 3 aylık kapsamlı bir garanti veriyoruz.

1.Ödeme yöntemlerimiz konusunda çok esneğiz.Paypal, HSBC, T / T, Alipay, Batı Birliği vb. İle kabul edebiliriz.Başka yöntemler kullanmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

2. Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3. Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin.

Biz iş günü içinde 24 saat içinde sipariş gemi olacak.Paketinizi 30 gün içinde almazsanız lütfen bizimle iletişime geçin.Teslim edilmeyen siparişin ayrıntılarını incelemek için 3 iş gününe ihtiyacımız var.Bizim tarafımızdaki sorunlardan kaynaklanıyorsa, sipariş için parayı iade edeceğiz.

Müşteriler tüm görev ve vergilerden sorumludur.Ödemeniz gereken görev veya vergi miktarıyla ilgili sorularınız için lütfen yerel makamınızla iletişime geçin.

Biz dünya çapında yollayabilirsiniz.DHL / ePacket / EMS /UPS vb.Gibi çeşitli nakliye hizmetlerini kullanıyoruz.

Lütfen uluslararası paketler için gönderim adresinizi iki kez kontrol edin!

1. Yüksek kaliteli parçalar sunmaktan gurur duyuyoruz, ancak bazen teslim edilen parçalar uyumlu değil veya çalışmıyor intended.In bu durumda, sorunu bize bildirmeniz için 7 gün ve iade etmeniz için 30 gün veriyoruz.Nakliye ücreti her iki tarafça karşılanacaktır.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır.

3. İade edilen ürünlerde şirket etiketi ve etiketleri takılı olmalıdır.Herhangi bir etiket veya çıkartmanın çıkarılması, şirketimizin garanti kapsamını geçersiz kılacaktır.İade edilen paketi ayrıntılı nedenler ve takip numarası olmadan kabul edemeyiz.

4. Öğeleri alır almaz tam kazanan teklif tutarını iade edeceğiz.Birlikte verilen durumu ve paketlenmiş bileşenleri ve/veya aksesuarları inceleyeceğiz.Geri ödeme yerine değiştirme için de başvurabilirsiniz.

Şirketimiz Apple ürünleri, parçaları, onarım hizmetleri ve aksesuarları işine odaklanmaktadır.10 Yıllık bir geçmişimiz var arkamızda.Sorumlu satıcı ekibimizi kurduk ve eski Foxconn çalışanlarını da içeren kalite güvencesi için özel ekip kiraladık.

Parçaların tedarikinden teslimata kadar her adımda kalite kontrol edilir ve doğrulanır.En kaliteli ürünleri en iyi fiyata sunmaktan gurur duyuyoruz ve bu yüzden uzun bir memnun müşteri listemiz var.

Geri bildirim sağladığınız için teşekkür ederiz!Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Siparişinizle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve size yol göstermek için elimizden geleni yapacağız.Görüşleriniz de bize geliştirmek için bir fırsat verecektir.

Satın alma işleminizden memnun olduğunuz sürece, lütfen bize olumlu bir geri bildirim bırakın.

Kalite bizim gücümüzdür.Sizin memnuniyetiniz bizim hedefimizdir!

Etiketler: macbook anakart a1286, nasıl güncelleme 2012 macbook air, pad macbook a1286, alt macbook a1286, organ macbook pro, anakart mac mini 2012, ekran 17 macbook pro, macbook pro tablosu, macbook a1286 2009 anakart, a1286 mid 2012 anakart.

  • Ürün Durumu: stok, mevcut
  • Uygulama: Dizüstü bilgisayar
  • Model Numarası: A1286'nın sohbeti, A1286 LCD Panel
  • Marka Adı: SZQBY
  • Ekran Boyutu: 13''
  • Yıl: 2011-2012 Yıl
  • Uyumlu: Macbook Pro A1286 için
  • Çözünme: 900 1440*
  • Garanti: 3 Aylık
  • Koşul: Orijinal Marka Yeni
  • Uyumlu Marka: elma

İncelemenizi Şimdi Ekleyin