Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

15 ADET Çocuklar Doktor oyuncak seti Mini Simülasyon Aile Doktoru Tıbbi Oyna Pretend Eğitici Oyuncaklar Çocuklar İçin Taşınabilir Bavul

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺639.19 ₺447.41
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w3935

Merhaba!Mağazamıza hoşgeldiniz!

Kalite, en iyi hizmeti veren ilk kişidir.müşterilerin hepsi bizim dostumuzdur.

Çocuklar Doktor oyuncak seti Mini Simülasyon Aile Doktoru Tıbbi Oyna Pretend Eğitici Oyuncaklar Çocuklar İçin Taşınabilir Bavul İlaç

Destek Damla Nakliye!!!

Özellikler:

Ürün adı: simülasyon doktor oyuncak takım elbise bavul Şartlar: 100% yepyeni (yüksek kalite) Malzeme: plastik Uygun yaş:> 3 yaşında Ambalaj: OPP torba İçerik: 15 adet Lütfen belirli boyut için resme bakın!Manuel tansiyon aleti, gözlük, el feneri yeni stillerde gönderilir!

Not:

1.Ateşten ve sudan uzak tutun. 2.Orijinal hediye kutusu olmadan, iyi paketlemek ve iyi korumak için PE Torba kullanacağız, lütfen endişelenmeyin 3.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz. 4.Manuel ölçüm 2-3 cm'lik bir hataya sahip olabilir

Ödeme

Aşağıdaki ödeme yöntemlerini destekliyoruz.www.aldogru.com.tr'te yapılan tüm ödemeler Alipay tarafından işlenir.

Nakliye 1.Sistem alıcıların ödemesini onayladıktan sonra öğeleri 2-3 gün içinde göndereceğiz.

2.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

3.Alıcılar, herhangi bir nedenle alıcıların malları aldıktan sonraki 15 gün içinde malları iade ederse, alıcılara geri ödeme yapacağız.Ancak, alıcılar iade nakliye navlunu taşımalı ve iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.

4.Öğeler www.aldogru.com.tr standart nakliye , www.aldogru.com.tr Premium nakliye, ePacket tarafından sevk edilir, 15 ila 35 iş günü içinde ülkelerin çoğuna ulaşır.Teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, 60 iş günü kadar sürebilir.

5.Öğeyi daha hızlı almak istiyorsanız, ek navlun ödemek için lütfen bizimle iletişime geçin,size aşağıdaki daha hızlı ve daha ucuz nakliye yollarını sunabiliriz:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX, EMS.Bu yollarla, öğeyi yaklaşık 5-7 iş günü içinde alabilirsiniz.

Geri bildirim

1.Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

2.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa,negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız

Etiketler: seti maya çocuk, eğitici oyuncaklar educationa, kit tam malzeme çocuk öncesi, şeritler çocuklar martin doktor, doktor kız gömlek, doktor eğitici oyuncaklar, erkek çocuk oyuncakları eğitici, denizkızı oyuncakları eğitici, mobilya çocuk doktoru, ceket erkek doktor çocuk.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Malzeme: Plastik
  • Yaş Öner: 13-24m arası, 25-36m, 4-6y, 7-12y
  • Sertifika: CE

İncelemenizi Şimdi Ekleyin