Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Yumuşak Yapı Taşları Bebek İstifleme Yapı Taşları Eğitici Sıkmak İle Oynamak Numaraları Veya Harfler İçin 6 Ay Ve Yukarı Toddlers

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺321.79
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w40113

Özellikler:

1. Yumuşak bloklarımız aşağıdakiler için mükemmeldir kids.It yeni kelimeler öğrenmek, temel kelimeleri okumak ve hecelemek, sayı tanıma ve sayma becerilerini geliştirmek için harika bir eğitici oyuncak.

2. Yumuşak bloklarımız emiş ile tasarlanmıştır cups.It gözeneksiz yüzeylere ve birbirine yapışır.Çocuklar DIY inşa edebilir, birbirine yapıştırabilir ve saatlerce eğlenmek için birbirine bağlayabilir.

3. Bu yumuşak bloklar, çocukların kavrama, atma, tekme atma, tokatlama, yoğurma, dokunma egzersizi yapma, motor algısı geliştirme, renk görüşünü teşvik etme, zekaya ilham verme ve büyüme ve gelişmeyi teşvik etme pratiği yapmaları için iyidir.

4. Bu yumuşak bloklar farklı renklere sahiptir, böylece çocuklar renkler aracılığıyla harfleri ve sayıları öğrenebilir ve çocukların renk tanıma yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olabilir.

Belirleme:

Malzeme: Silikon

Tür: sayı kümesi veya harf kümesi

Uygun için: çocuk sıkıştırmasını öğrenmek

Ürün listesi:

1 * Yumuşak Bloklar (Mektup seti)

veya

1 * Yumuşak Bloklar (Sayı seti)

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Okuma ve Yazım Oyuncağı】 Yumuşak yapı taşlarımız, yeni kelimeler, okuma ve yazımın temellerini öğrendikleri ve sayı tanıma ve sayma becerilerini geliştirdikleri için küçük çocuklar için mükemmeldir.

2.【DIY Yapı】 Sıkma bebek bloklarımız gözeneksiz yüzeylere yapışabilir veya vantuzlar nedeniyle birbirine yapışabilir, böylece çocuklar istedikleri şekle serbestçe yapışabilir veya inşa edebilir ve eğlenebilirler.

3.【Büyümeyi Teşvik Edin】 Bu sıkma bebek blokları dokunma hissini kullanabilir, motor algısını geliştirebilir, renk görüşünü teşvik edebilir ve daha sonra zekaya ilham verebilir ve büyüme ve gelişmeyi teşvik edebilir .

4.【Renklerle Öğrenin】Bu yumuşak yapı taşları farklı renklere sahip olduğundan, çocuklar renkler aracılığıyla harfleri ve sayıları öğrenebilir ve çocukların renk tanıma yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olabilir.

5.【Kullanımı Taşınabilir】 Küçük boyutlu, hafif ve taşıması kolay olan bu yumuşak bloklar, banyolar, araba camları, okullar, bahçeler, yüzme havuzları ve diğer yerler gibi her zaman, her yerde oynamanız ve çalışmanız için uygundur, size ve ailenize çok eğlenceli.

  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin