Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Yeniden doğmuş bebek yeniden doğmuş silikon 31cm 1.05 kg 100 % Silikon bebe reborn bebek gerçekçi bebek oyuncak çocuklar için bebek oyuncakları Çocuk Hediyeler #08

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺3 228.91 ₺1 549.83
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w4075

Yeniden doğmuş bebek 31cm 1.05 kg 100 % Silikon bebe reborn bebek gerçekçi bebek oyuncak çocuk bebek oyuncakları Çocuk Hediyeler bonecas reborn #08

Modeli: CS-008-2021

COSDOLL hakkında:

1. Bebeğin uzuvları ve başı ayrılamaz.Oyuncak bebek sağlam olduğu için gerçek insan yavrularına kıyasla yüksek derecede simülasyona sahiptir.Müşteri deneyimine ve gerçekçiliğe odaklanarak gerçek insanları mümkün olduğunca çoğaltabiliriz.Bebeğin malzemesi: silikon malzeme, daha gerçekçi hissediyorum.

2. Piyasadaki yeniden doğuş bebeklerinin çoğu vinil ve TPE bebeklerden yapılmıştır.İçi boş oldukları için bebekler çok hafif ve son derece yumuşaktır.Bebeklerimiz arasındaki fark, silikon malzemenin daha uzun bir servis ömrüne sahip olması ve kolayca deforme olmamasıdır.Yüksek esneklik, hammaddeler vinil ve TPE malzemelerden çok daha yüksektir

3. Her bebek dört stile ayrılmıştır: boyalı kel bebek, boyalı saç ekimi bebeği, boyanmamış kel bebek( bu bebek stili, ressamların ve yazarların yaratılması ve boyanması için kullanılan yarı mamul bir üründür), yükseltilmiş versiyonu el boyaması bebekler (Renk daha parlak ve daha gerçekçi ve bebek profesyonel teknisyenler tarafından elle boyanmıştır) Sipariş vermeden önce, lütfen istediğiniz stili seçin ve siparişinize göre sizin için teslimatı ayarlayacağız.

4. Bu ürün, Bao'nun ebeveynleri tarafından geleceğe bakma pratiği yapmak için kullanılan araçlar için uygundur babies.It yaratıcı yazarların bebeği hünerli ellerle renklendirmesi ve zarif el sanatları yapması için uygundur.Çocuklar için hediye olarak altı yaşından büyük çocuklar için uygundur.Eşinizle birlikte büyümek için bebeğinize eşlik edin (Not: Altı yaşın altındaki çocuklar için geçerli değildir)

SSS:

S1: Bu yeniden doğmuş bebek kumaştan mı yoksa silikondan mı yapılmış?A1: Bu yeniden doğmuş bebek Platin sıvı Silikondan yapılmıştır, "Gerçek" bir Bebek hissi için yumuşak ve ağırlıklı bir gövdedir.

S2: Boyalı mı geliyor?Bu bebeği suya koyarsan boya çıkar mı?

A2: evet, elle boyanmış olarak gelir.Ancak boya normal sıcaklıktaki suda çıkmadı

S3: Bebeğin kolları ve bacakları ileri geri hareket edebilir mi?Çıkarılabilirler mi?A3: Bebeğin kolları ve bacakları ileri geri hareket edebilir, ancak çıkarılamaz.

S4: Bu Bebek ağzına emzik alabilir mi?

A4: EVET, yapamaz A4.NO, yapamaz

S5: Bu bebeği hediye olarak göndermek istiyorum, paketlememize yardımcı olabilir misiniz?

A5: Lütfen endişelenmeyin, güzel bir hediye kutusu var.

S6: Bebeği beğenmezsem, tam geri ödeme için iade edebilir miyim?

A6: 30 günlük iade politikası sağlıyoruz.Bebek alındığında herhangi bir kalite sorunu varsa, lütfen bize ulaşın.Size bir iade nakliye etiketi sunacağız ve size tam bir geri ödeme yapacağız.Sadece beğenmezseniz, bebek ve tüm aksesuarlar orijinal durumda tutulduğu sürece teslimatından bu yana 30 gün içinde tam geri ödeme almak için iade etmek için posta ücreti ödeyebilirsiniz.

sipariş süreci:

Siparişinizi aldıktan sonra, iş günü durumunda, gönderiyi 1-3 gün içinde tamamlayacağız.Çin'de bir tatil ise, tatilden sonra mümkün olan en kısa sürede sizin için gönderiyi ayarlayacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ulaşım süresi genellikle yaklaşık 10 gündür.Siparişler farklı ülkelerden geldiğinden, belirli nakliye süresi için lütfen müşteri hizmetlerine başvurun.Ülkeler ve lojistik kanalları arasındaki mesafeye göre size doğru nakliye süresini göndereceğiz.

ambalaj listesi:

1: x1 silikon bebek.

2: X1 emzik.

3: x1 biberon.

4: x1 rastgele bebek giysileri.

5: x1 COSDOLL tebrik marka garanti kartı.

Açıklamalar: Mağazadaki bebekler ABD ve Avrupa depolarına stoklandı.Paketi daha hızlı almanız gerekiyorsa, denizaşırı depolardan bebek satın almak için müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz.

Etiketler: ücretsiz kargo öğeleri sneakers, yeniden doğmuş bebek bebek çocuk, geyik bebek oyuncak, yeniden doğmuş bebek su, sınıf öğrencisi çocuk oyuncakları, bebek avto oyuncakları, fr bebek, erkek yeniden doğmuş bebekler, akıllı silikon bebek, seaxy bebekler.

  • Form: Diğer
  • Tema: Film ve TV
  • Tip: Bebek Bebekler
  • Yaş Öner: 12+y, 18+, 14+y
  • BJD / SD Özniteliği: oyuncak bebek
  • Sertifika: ce, ROHS
  • Öğe Türü: Bebekler
  • Koşul: Stok Kalemleri
  • Model Numarası: 008
  • Pil: hiçbiri
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Mfg Seri Numarası: Sınırlı Koleksiyon
  • Kaynak: Anakara Çin
  • CN: Guangdong
  • Uyarı: Ateşe yaklaşmayın
  • Boyutlar: 31 cm 1.05 kg
  • Malzeme: Silikon

İncelemenizi Şimdi Ekleyin