Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Mini Aromaterapi Taşınabilir Sessiz Nemlendirici / USB Serin buharlı nem aygıtı Sprey Modu Dilsiz Nemlendirici Ev Yurt Ofis Araba

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺125.05 ₺87.50
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w410587

Mermi Noktaları:

1、Taşınabilir ve Uyumlu USB Şarjı: Nemlendiriciyi seyahat, ofis, yatak odası veya okul yurdu için her yere götürebilirsiniz.USB arabirimi, araç USB, dizüstü bilgisayar, güç kaynağı vb.Gibi herhangi bir cihazla uyumlu olabilir.

2、Süper Sessiz: Nanometre sprey tasarımı ile, bu serin buharlı nem aygıtı geceleri su veya fan gürültüsü olmadan kullanılabilir.Çevreye hızla nüfuz edin environment.No anne ve bebek için radyasyon.

3、260ML Büyük Kapasite: Bütün gün su doldurmak için yeterli sis hacmi sağlar, büyük kapasiteli su deposu ile tasarlanmış bu Mini nemlendirici, su eklemenize gerek yoktur frequently.No sızıntı ve iyi sızdırmazlık ile damping yok.

4、Uyku Kalitesini Artırın: Renkli ışıklar serbestçe değiştirilebilir, nazik ve göz kamaştırıcı değil, sessiz bir arkadaştır, uykunuzu etkilemez, ancak sürekli nemlendirir.

5、2 Sprey Modu: Nemlendiriciyi hafif bir dokunuşla ayarlayabilirsiniz.Çok fonksiyonlu withclick kullanır.Beğendiğiniz modları seçmek için Sis düğmesine kolayca basabilirsiniz.

Çalışma Modu: acil durum moduna bir kez, aralıklı moda iki kez basın, üç kez kapatın, Changan ışıkları üç saniye içinde açıp kapatır

İyi hava sızdırmazlığı, döküldüğünde su sızıntısı olmaz

Damping, sızıntı yok, sızıntı yok, güvenli nemlendirme

Belirleme:

Ürün adı: H2 Mini Dilsiz masaüstü nemlendirici

Malzeme: ABS + PP

Ürün boyutu: 72mm * 72 * 120mm

Tek net ağırlık/brüt ağırlık: 82g / 110g

Güç: 2 W

Ürün kapasitesi: 260m1

Kullanım süresi: 4-6 H

Sprey hacmi: 25-40 ML/Saat

Püskürtme modu: sürekli

Uygulanabilir su kalitesi: maden suyu / musluk suyu

Paket içeriği:

Mini Dilsiz Nemlendirici * 1

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Anma gücü: 14w
  • Sertifika: WEEE
  • Güç Modu: USB

İncelemenizi Şimdi Ekleyin