Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

8 Adet 3.94 İnç ahşap ışık standı renkli LED ışıkları teşhir tabanı İçin Uzaktan kumanda İle Selenite kulesi 3D lazer

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺1 391.80 ₺974.32
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w427730

8 Adet 3.94 inç Ahşap ışık standı Selenite kulesi 3D Lazer için Uzaktan Kumandalı Renkli LED ışıklar teşhir Tabanı Renkleri istediğiniz gibi değiştirin: Taşınabilir bir uzaktan kumanda ile 16 çeşit açık renk değişikliğini kontrol edebilir ve ayrıca farklı yanıp sönme modları seçebilirsiniz, parlak renkler sanat eserlerinizi iyi gösterebilir.

Enerji tasarrufu ve kullanışlı: lamba tutucunun güç kaynağı 3 W, voltaj 5 V, bir düğme anahtarı ile bir USB kablosu ile donatılmış, tek tuşla anahtar güç kaynağı, enerji tasarrufu, zaman tasarrufu ve kullanışlı, çeşitli güç kaynağı yöntemleri için uygun, bilgisayarlara bağlanabilir, mobil güç kaynakları, cep telefonu şarj cihazları vb...

Dayanıklı malzeme: Kauçuk ahşap malzemeden yapılmış, ahşap tahıl açık ve doğaldır, ince cilalı kenarlar yuvarlak ve pürüzsüzdür, görünüm zarif ve cömerttir ve daha dayanıklı ve etkilidir.

Geniş kullanım alanları: kristal, cam, akrilik, mücevher, reçine ve diğer eşyaları yerleştirmek için kullanılabilir, ışık standı odada gece lambası olarak da kullanılabilir; LED ışık standı tabanı, 2D veya 3D kristal el sanatlarının güzelliği ve çekiciliği göstermesini sağlar.

Renk: gösterildiği gibi

Malzeme: Ahşap + Plastik

Boyutu: ahşap lamba tutucular: 3. 94x3. 94x0. 79 inç / 10x10x2 cm

Paket içeriği:

8 * Ahşap lamba tutucular

8 * 24 Tuşlu uzaktan kumanda

8 * USB kabloları ile push-düğme anahtarları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin