Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Hiçbir icloud iPhone X Anakart İçin 64GB - 256GB 100 % Orijinal Kilidini/Yüz KİMLİĞİ Tam cips Test mantık kurulu Destek Güncelleme

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺2 006.78
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w4393

Hiçbir icloud iPhone X Anakart İçin 64GB - 256GB 100 % Orijinal Kilidini/Yüz KİMLİĞİ Tam cips Test mantık kurulu Destek Güncelleme

Mağazamıza hoşgeldiniz!Lütfen önemli ipuçlarımıza dikkat edin :

1.Bizden sipariş vermeye karar verdiğinizde, lütfen aşağıdaki gibi açıkça okuyun, herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, sorununuzu çözmek için elimizden geleni yapacağız.2.Toplu sipariş vermek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve teklif isteyin,size en iyi toptan satış fiyatlarını vereceğiz.

Sevgili arkadaşım : 1.Öğe her biri göndermeden önce %100 % iyi test edildi, yükledikten sonra yeni bir kimlik hesabı koyabilirsiniz ve cep telefonunuzun normal şekilde çalışmasına izin verir, siparişinizi %100 % güvence ile verebilirsiniz.

2.Pls acil eğer ekspres kargo seçin, öğe size güvenlik ve daha hızlı gönderilecektir.

3.Tahtayı nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız, lütfen profesyonel kişi tarafından kurulum için yardım isteyin, teşekkürler !

4.Cep telefonunuz için hangi modeli bilmiyorsanız, lütfen sipariş vermeden önce bizimle iletişime geçin,kontrol edip sizin için onaylayacağız, lütfen cep telefonunuzun diğer aksesuarlarının hepsinin iyi olduğundan emin olun.

Dikkat: İphone XR XS XS-Max anakartı için Yüz kimliği anakartı yok, yüklediğinizde, kamera işlevini kullanabilecek sistemi tekrar güncellemeniz gerekir.Için iphone X / XR / XS / XS-Msx / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max anakart ile Yüz KIMLIĞI, zaman u yükleme, pls dokunmayın kamera lens, bir kez dokunmatik bu Yüz KIMLIĞI fonksiyonu zarar verir, teşekkürler !!!

Ürün teşhir:

Ödeme ve Kargo :

Her ülkenin vergi politikası farklı olduğundan, herhangi bir ithalat ücreti veya ücreti alıcının sorumluluğundadır.Paket alıcıların nedeni nedeniyle teslim edilemiyorsa (imzalamayı reddetmek dahil), alıcı tüm ekstra maliyeti karşılamalıdır !

1.Biz www.aldogru.com.tr EMANET yoluyla ödeme kabul

2.Ödeme, sipariş verildikten sonra 3 gün içinde yapılmalıdır.

3.İşlem kapandıktan hemen sonra ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemelerin 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

teslim edilen tüm ürünlerin %4.100'ü göndermeden önce test edilecek ve aldığınız tüm ürünlerimizin iyi çalışacağını garanti ediyoruz.

5.Şu anda dünya ülkelerine gönderiyoruz .Güvenilir üçüncü taraf kurye hizmetlerini kullanan APO/FPO hariç.

6.Emirleri almam ne kadar sürer.

7.Siparişinizi almak için gereken süre 2 faktöre bağlıdır: seçtiğiniz teslimat yöntemi ve sipariş karşılama süresi.Siparişinizi zamanında aldığınızdan emin olmak için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı lütfen unutmayın.Aşağıda tahmini zaman dilimi verilmiştir

Teslimat Yöntemi :

1) Aşağıda ortak lojistik şirketlerimiz ve tahmini zaman dilimlerimiz bulunmaktadır.Geçiş süresi, bulunduğunuz yere bağlı olarak değişir.

2) Pls bu fark: DHL kargo PO Box Adresi kabul değil, yani, pls en kısa sürede detay adresinizi sağlamak, ek olarak, Pls göndermeden önce adresinizi kontrol zaman u seçim Ekspres kargo, adres uzak alan ise, uzaktan maliyeti alıcı tarafından ayı, veya diğer adresi değiştirebilirsiniz EMS nakliye yoluyla uzak veya değiş tokuşa ait değildir.

Teslimat Yöntemi Tahmini Süre

DHL 3~7 gün

FEDEX 3~7 gün

UPS 3~7 gün

EMS 8~12 gün

Supersaver (2 kg altında)Çin post 20 ~ 30 gün

Supersaver (2 kg'ın altında) HKpost 20~30 gün

Nakliye hizmetinin sorumluluğu olan gecikmelerden veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz.Ancak paketi alana kadar izlemenize yardımcı olacağız.

Garanti hakkında:

1.Ürünler en yüksek kalitededir, bu nedenle satın aldığınız bir üründen memnun değilseniz, lütfen Müşteri Hizmetleri Ekibimizle iletişime geçin.Mümkün olan en kısa sürede.Öğenin durumuna bağlı olarak herhangi bir iade ve geri ödeme konusunda size yardımcı olabiliriz.

2.Aldığınız mallar açıklandığı gibi değilse.Lütfen bize bildirin ve geri ödeme için 3 gün içinde bize geri gönderin.İade edilen malların alınmasından itibaren bir hafta içinde iade edeceğiz.

3.Tüm ürünlerimiz için 3 ay garanti veriyoruz.Tüm öğeler orijinal hallerine iade edilmelidir

Lütfen aşağıdaki öğelerin iade edilemeyeceğini unutmayın:

1).Bizim etiket veya orijinal ambalaj olmadan öğeler

2).Bizim tarafımızdan gönderilmeyen ürünler

Not: Müşteri malları geri nakliye maliyetini taşımalıdır,yeniden göndermek için nakliye ücretini ödeyeceğiz.

  • Uyumlu Marka: Apple iPhone
  • Marka Adı: YMJ
  • Tip: İçsel
  • Kapasite: 64 GB / 256 GB
  • Sertifika: hiçbiri
  • QC: Tam QC Test Edildi
  • Uyumlu Model: İphone X için
  • Ürün Durumu: Stokta var
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Orijinal yer: Shenzhen Guangdong Çin (anakara)
  • Kalite: yüksek kalite
  • Yüz Kimliği İşlevi: / İle Yüz NUMARASI Olmadan
  • Frekans Aralığı: mobil anakart için
  • Model Numarası: İphone X için
  • Kimlik Hesabı: Kimlik Hesabı Yok

İncelemenizi Şimdi Ekleyin