Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Kişiselleştirilmiş Cep Taşınabilir Paslanmaz Çelik Kalça Matara Groomsmen Mat Siyah En İyi Adam Parti Dekorasyon Kutusu İyilik İle Kazınmış

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺274.32
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w4409

Groomsmen hediye, düğün hediyesi, mat siyah kalça shochu şişe, 6 oz.Yukarıdaki desen lazerle oyulmuştur ve solmaz.

-- Ürün Detayı --

Paket içerir: 1x6 oz taşınabilir cep şişesi

Malzeme: paslanmaz çelik cep şişesi

Renk: mat siyah

Boyut: 10 x 9,2 cm

Lütfen ödeme sırasında satıcıların açıklamalarında özel adınızı ve yazı tipi stilinizi bırakın. (İstediğiniz yazı tipi stilini belirtmezseniz, varsayılan yazı tipine sahip bir ürün alırsınız.) * * * Özel bir tasarıma ihtiyacınız olduğunda, lütfen sipariş vermeden önce benimle iletişime geçmekten çekinmeyin * * * Örneğin-İsim: Alyssa Yazı tipi : STİL 1 Yazı tipi Rengi: Siyah ( Sipariş sayfasındaki satıcı açıklamaları sütunundan özelleştirilmiş içerik gönderin veya doğrudan çevrimiçi müşteri hizmetlerine başvurun.Özelleştirilmiş bilgiler 1 gün içinde zamanında gönderilmezse, varsayılan stili kullanacağız. )

1.Manuel ölçüm, farklı ölçüm yöntemleri ve araçları hafif boyut sapmasına sahip olabilir, lütfen 1-2 cm sapmaya izin verin.

2. Nedeniyle ışık, açı ve ekran nedenlerle, görüntü öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

3. Siparişinizin zamanında işlendiğinden emin olmak için, özel bir ürün sipariş ettiyseniz, lütfen "özel metin" in gönderilip gönderilmediğini kontrol edin.

4.Özelleştirilmiş ürünlerin doğası gereği, öğenin hatalı olduğu kanıtlanmadıkça iade veya değiştirmeyi kabul etmiyoruz.Lütfen listeleme açıklamasını iyice okuyun ve gerekli tüm bilgileri bırakın.Tam olarak girdiğiniz gibi yazdıracağız, bu yüzden lütfen yazım / büyük harflere dikkat edin.Siparişinizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

1. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen olumlu bir geri bildirim bırakın ve bize 5 yıldızlı bir puan verin, bu bizim için büyük bir teşvik olacaktır.

2. Ürünlerimiz veya hizmetlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Alışveriş deneyiminizi geliştirmek için bunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Etiketler: saklama kutuları mormys, vintage chevron boncuk, aveo metal dekorasyon, mans yelek sağdıç, mini siyah cep şişesi, kazınmış ücretsiz flask, chevron barril boncuk, düz siyah şişe, siyah paslanmaz cep şişesi, gri ambalaj kutuları.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Maden
  • Model Numarası: Cep Taşınabilir Paslanmaz
  • Desen: köşeli, Hayvan, Gelin ve Damat, çizgili, Çiçek, Kalp, yıldız, zebra, Düz renk
  • Neden: Düğün & Nişan, doğum günü partisi, Şükran, Parti, Noel, Sevgililer günü, Düğün, Cadılar bayramı, yeni yıl, Yıldönümü, anneler günü

İncelemenizi Şimdi Ekleyin