Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

120 adet 30mm Dikdörtgen Teşekkür ederim / El Yapımı Şeffaf Şeffaf PVC Etiket, Farklı stilleri Düğün yapışkan etiketler Etiketi özel ekstra

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺71.49 ₺43.65
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w44595

120 adet 30mm Dikdörtgen Teşekkür ederim / El Yapımı Şeffaf Şeffaf PVC Etiket, Farklı stilleri Düğün yapışkan etiketler Etiketi özel ekstra

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize mesaj bırakın.

Ürün Özellikleri:

Malzeme: Beyaz Kağıt, kraft kağıt, pvc

Boyutu: seçim için çeşitli boyutları

Baskılı: Teşekkür ederim

Bazı stiller parlak veya mat laminasyona ve gümüş,altın sıcak damgalamaya sahiptir

Ambalajlı dahil:10 yaprak, her yaprak 5-21 çıkartmalar vardır

Teşekkür ederim,düğün hediyeleri,yıldönümü,doğum günü,tatil,parti,küçük işletme sahipleri ve butikler için mükemmeldir.

Zarfları,mendilleri,çantaları,kutuları,cupcake çantalarını ve daha fazlasını giydirin.

Etiket stoğu çoğu yüzeye yapışan kalıcı yapıştırıcı ile Etiket, kendinize yaptığınız özel bir hediyeye tatlı bir dokunuş katar.

OEM Qty.is kabul edilebilir!

GÖRÜNTÜLER:

Alıcı OKU:

1. Öğeler, müşterilerimizin iyi durumda aldığından emin olmak için göndermeden önce iyi kontrol edilecek ve paketlenecektir;

2. Çin Post Olağan Küçük Paket Artıçin'den ayrıldıktan sonra izleme bilgisi güncellemesi olmadan, izleme bilgilerine ihtiyacınız varsa veya ürünlerin zamanında gelmesine ihtiyacınız varsa, lütfen diğer nakliye yöntemini seçin.

3. nakliye süresi lütfen nakliye yöntemini seçtiğinizde sayfada gösterilen tahmini teslim süresine bakın ve bunun için daha fazla zaman bırakın, çünkü yolda kontrol edilemeyen bir şey gecikmesine neden olabilir.

4. Hala parsel almazsanız ve alıcı koruma süresi bitecekse , lütfen zamanı ölçmek için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, bu sizin için daha önemlidir.

5. Siparişiniz acilen ise veya DHL UPS EMS gibi ekspres ile hızlı yönteme ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin.

6. parsele acilen ihtiyacınız varsa lütfen parti tarihini bize bildirmek için bir mesaj bırakın , o zaman zamanında gelip gelmeyeceklerini analiz edebilir ve size bir tavsiyede bulunabiliriz.

SUUDİ ARABİSTAN alıcılar okuyun: Suudi arabistan'a nakliye süresi genellikle yaklaşık 30 ila 50 gün sürer, bu yüzden sipariş verirken parseli beklemek için lütfen daha fazla zaman bırakın.veya Aramex express gibi hızlı yolu seçebilirsiniz, nakliye ücreti hakkında bizimle iletişime geçebilirsiniz.

geri bildirim:

1. Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bırakın lütfen "Olumlu Geribildirim" ve "5 Mükemmel Yıldız" sipariş alındığında ve biz sizin için aynısını yapacağız.Şimdiden teşekkürler!

2. Parsel aldığınızda hasar görürse, olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

3. Başka sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Etiketler: kore çıkartmaları şeffaf, goku hediye kişiselleştirilmiş, büyükanne kişiselleştirilmiş hediye, kişiselleştirilmiş kız hediye, pubg şeffaf çıkartmalar, şeffaf çıkartmalar meme, winx şeffaf çıkartmalar, hediye romantik kişiselleştirilmiş, şeffaf çıkartmalar zafer, hediye kişiselleştirilmiş aile.

  • Model Numarası: 8056-1
  • Malzeme: Kâğıt
  • Neden: Düğün & Nişan, Vaftiz ve Vaftiz, doğum günü partisi, Çocuk Bayramı, Babalar Günü, Şükran, Parti, Noel, Sevgililer günü, Düğün, Cadılar bayramı, yeni yıl, anneler günü
  • Desen: Mektup, Çiçek, Kalp, yıldız, Düz renk, Nokta
  • isim: Retangle Teşekkür ederim / El Yapımı Şeffaf Şeffaf PVC Etiket
  • Kelimeler: teşekkür ederim, EL yapımı, özellikle senin için
  • Kullanım: mühür etiketi, Ambalaj Etiket Etiketi, hediye kutusu etiketi
  • Boyut: Çeşitli ebat ve şekillerde, 3.5 cm, 4cm, 5CM, 6cm, 7cm

İncelemenizi Şimdi Ekleyin