Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Su geçirmez Elektrik Muhafaza Kutusu IP66 plastik kutu muhafaza elektronik Bağlantı Kutusu 240 * 160*120mm

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺575.71
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w446276

Su geçirmez Elektrik Muhafaza Kutusu IP66 plastik kutu muhafaza elektronik Bağlantı Kutusu 240 * 160*120mm

(Çin Malı)

Özellik:

1. Yüzeye Monte, su geçirmez mühürlü plastik elektrik muhafaza anahtarı Bağlantı kutusu.

2. Daha iyi su geçirmez ve Korozyon önleyici performans, aletlerinizi olumsuz ortamlarda bile korur.

3. metal kutunun 1/4 ağırlığı, kolay taşıma ve verimli çalışma sağlar.

4. Korozyona dayanıklı ve üstün yalıtım.

5. Sıkı kalite kontrollerinden geçen su geçirmez ve tozsuz ürün.

6. Birçok ilgili testte kanıtlanmış kalite.

7. Konsol için uygun-alternatif ray ve düğme kutusu, mini terminal, sinyal kutusu,gösterge/metre konsolu, iletişim bağlantı kutusu vb.

Ürün açıklaması:

1, Tip: Plastik Dağıtım Muhafazası

2, Dış boyut : 240 * 160*120mm

3, Malzeme: Plastik

4, Net ağırlık: 645g

5, Renk: Gri Resimleri göstermek:

Müşteri Bildirimi :

1. Almanya müşterileri için, Fedex tarafından gemi istiyorsanız, pls bize EORI numaranızı söyleyin.Onsuz, biz sadece DHL tarafından gemi, Hongkong Post veya Çin Post!

2. Rus müşteriler için, pls bize tam adınızı söyleyin(en az 3 kelime), ilk adı dahil, orta adı ve soyadı, aksi takdirde rus Post parsel relases ve çin'e iade olmaz!

3. Brezilyalı müşteriler için, Fedex veya DHL tarafından gemi istiyorsanız, pls bana CPF veya CNPJ numaranızı söyleyin.Bu olmadan, gümrük mallarınızı Çin'e iade edecektir.

4. Güney Amerika'dan gelen cutomers için (Arjantin, Peru,Kolombiya vb.), Vergi numaranız varsa, gümrüklerle ilgili çok fazla sorunu azaltacaktır.

5. Çin Post tarafından gemi seçerseniz (özellikle Ukrayna, Belarus), pls sabırla bekleyin, biraz yavaş, en az yaklaşık 20 gün sürecek.

hizmet şartları:

Sevkiyat:

Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Ödemeniz tamamlandıktan sonra 3-7 gün içinde ürün göndereceğiz.

Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

Dönüşler:

Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Garanti ve Bakım:

1 Aylık ücretsiz değiştirme sunuyoruz.Alıcılar, ürünü aldıktan sonraki 15 gün içinde değiştirme talebinde bulunabilirler.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.

Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlıyoruz.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.

Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı değiştirilecek parçaların masraflarını da ödemelidir.

Öğeleri iade etmeden önce, lütfen iade adresini ve lojistik yöntemini bizimle onaylayın.Öğeleri lojistik şirketine verdikten sonra, lütfen bize takibi gönderin number.As en kısa sürede biz ürün almak, biz tamir veya en kısa sürede onları alışverişi.

Geri bildirim:

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Etiketler: alet kutusu 240, su geçirmez kılıf 240, plastik kutu taşıma, kutu 120mm 70mm, kılıf dex 240, plastik kutu siyah 120mm, 120mm x 70mm kutu, sabit disk 240, kutu 210mm 120mm 80mm, taşıma için plastik şeffaf kapak.

  • Model Numarası: XD-F31
  • Tip: Plastik Dağıtım kutusu
  • İşlev: Elektrik ekipmanları için
  • Üretici firma: xinda
  • Net ağırlık: 645g
  • Dış Boyut: 240*160*120mm
  • Koruma Seviyesi: IP66
  • Renk: gri
  • Menşe yeri: ShenZhen (Çin)

İncelemenizi Şimdi Ekleyin