Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Dokunmatik Ekran Araba Multimedya Video Oynatıcı Stereo Infiniti Q70L 2012-2019 Araba Radyo DVD GPS navigasyon

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺17 115.27 ₺9 413.38
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w458242

Dokunmatik Ekran Araba Multimedya Video Oynatıcı Stereo Infiniti Q70L 2012-2019 Araba Radyo DVD GPS navigasyon

Infiniti Q70L 2012-2019 için Lütfen dikkat : 1. ürünlerimiz işaretli yıldaki tüm modelleri desteklemektedir.Aracınızın otomatik mi yoksa manuel mi olduğuna bakılmaksızın, modelin yüksek mi yoksa düşük mü olduğuna bakılmaksızın. 2. Aracınız aynı model ve aynı yıl aynı gösterge panosuna sahipse,Fabrika mühendisleri tarafından onaylanırsa, ürünümüzün arabanızla eşleşebileceğinden emin olabiliriz .Lütfen doğrudan sipariş verin. 3. Aracınız farklı bir gösterge panosuna ve farklı bir yıla sahipse, lütfen benimle iletişime geçin ve aracınızı desteklemek için uygun olanı bulacağım.

Kurulum için: - Bu tak ve çalıştır, gösterge tablosunu ve yüzünü kesmeye gerek yok. - Kurulum, diğer tüm araç içi ürünler gibi bir dereceye kadar DIY bilgisi gerektirir.Tüm öğelerin profesyoneller tarafından kurulmasını şiddetle tavsiye ederiz.Tabii ki, herhangi bir desteğe ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. - Kurulumdan sonra klima bilgileri görüntülenecektir.Ayrıca ekranda vb. Kontrol edebilirsiniz. ​ Farklı Araba modeli farklı koşum takımları gerektirir.Lütfen aracınızın bilgilerini bize gönderdiğinizden emin olun: 1. Araba Modeli 2. Üretim Yılı 3. Konsol Merkezinin Resmi 4. Orijinal araç güç Özellikleri:

1. - 1920 * 1080 Yüksek Çözünürlüklü, Çoklu Dokunmatik ekran: 1920 * 1080 yüksek piksel yoğunluğu inanılmaz canlı video ve görsel efektler sağlar.Çoklu dokunmatik ekran oldukça akıcı ve sezgisel bir kullanım sunarken.çift Bölge fonksiyonu ile.

2. -Dahili Navigasyon: Konumları daha doğru belirlemek, doğru güzergahı aramak için GPS +Glonass çift uydu konum sistemini kullanıyoruz Google harita , IGO , Sygic Waze ve diğer GPS programları gibi farklı çevrimiçi haritalara erişebilirsiniz.

3. - Radyo: AM, FM, RDS, dijital sinyal işleme, koruma ve 30 istasyona kadar yeniden adlandırma yonga seti NXP6686 PHİLİPS-en yüksek alım kalitesi, birinci sınıf arabalara sahip orijinal radyo arabalarına bir tuner yerleştirilir.

4. - Video: ÇEVRİMİÇİ TV, VİDEO: Full HD 1080p herhangi bir format: AVI (DivX, Xvid, Mpeg4, h.264), MKV, WMV, FLV, WebM ve diğer (ücretsiz bir MX Video Oynatıcı öneririz) .

5. -Bluetooth: Dahili, Harici Mikrofon hazır, Eller Serbest, Bluetooth telefon rehberi ile arama, telefonunuzdan kablosuz müzik çalma.

6-Direksiyon Kontrolü: Direksiyon kontrol fonksiyonlarının çoğuyla uyumludur.Size daha güvenli ve keyifli bir yolculuk sağlamak için şarkıları, kanalları değiştirmek ve ses seviyesini ayarlamak kolaydır.

Pls Not: Ünitenin kablosu canbus ile birlikte geldiğinden, doğrudan düğmeleri kullanabilir , ünitenin kablosu canbus olmadan, düğmeler çalışma işlevini ayarlamanız gerekir.

7. -Arka Görüş Kamerası: Güvenli park için pazar sonrası arka görüş kamerasını bağlamanız için dahili kamera video girişi.

Lütfen Dikkat: Dikiz kamera isteğe bağlıdır, pakete dahil değildir.

8. - OBD2: Bluetooth teşhisini kullanma, hata oranını ve yerleşik bilgileri okuma.Mini-ELM327 BT kablosuz adaptör OBD2 teşhis konnektörü.Aracınız OBD II konnektörü ile birlikte olmalıdır,

Lütfen Dikkat: Mini-ELM327 isteğe bağlıdır, pakete dahil değildir.

9. - Ayna Bağlantıları: Android veya İOS akıllı telefondan gelen herhangi bir içerik bu ünite ekranına yansıtılabilir ,böylece videoları daha büyük ekranda izleyebilirsiniz , android telefon için telefon rehberinize, haritanıza , müziğinize ve daha fazlasına erişmek için bir USB kablosuyla çift yönlü kontrol bile elde edebilirsiniz.

10. -Dijital TV: İsteğe bağlı Harici dijital tv kutusu ekranda dokunmatik olarak kontrol edilebilir.

Lütfen Dikkat: dijital tv kutusu isteğe bağlıdır, pakete dahil değildir.

11.- Destek Wi-Fi, 3G/4G internet : What'sapp Twitter, Facebook, Gtalk, Gmail ,wave ve diğer Google hizmetleri aracılığıyla bağlantıda kalabilirsiniz.

12-Android Market'ten İndirilen Binlerce Yazılımı Destekleyin.

13.- Fabrika navigasyonunu destekleyin.

14.- Destek JBL ses sistemi.

15. - OSD Dili: İngilizce / rusça / fransızca / almanca / ispanyolca / italyanca / arapça / portekizce / türkçe / Tayca / Lehçe / ibranice tüm 53 dil.

​ Paket içeriği: 1.GPS haritası 2.USB kablosu 3.AUX cable 4.RCA kablosu 5.Güç kablosu 6.Araba GPS navigasyon 7.Uluslararası standart karton kutu

Etiketler: snes oyunu oyuncular el, kablosuz araç kaset çalar, kurban mp3 çalarlar, araba kaset çalar çıkarma, 4 oyuncu kart oyunu, fi araba kaset çalar, güçlü araba kaset çalar, masa oyunu 4 oyuncu, ücretsiz araba kaset çalar, 2 araba kaset çalar.

  • OSD Dili: Çince (Basitleştirilmiş), Çince (Geleneksel), Arnavutluk, Arapça, Azeri, İrlandalı, Estonya, Belarusça, Bulgar, İzlandaca, Polonyalı, Pers, Boole metni (Hollandaca Güney Afrika), Danca, Alman, Rus, Fransız, Filipinli, Fince, Gürcistan, Haiti Kreolü, Koreli, Hollandalı, Galicia, Katalan, Çek, Hırvatça, Latince, Letonyalı, Litvanyalı, Romanya, Malta, Malayca, Makedon, Norveçli, Portekizce, Japonca, İsveççe, Sırpça, Slovakça, Sloven, Svahili, Tay, Türk, Galce, Ukrayna, İbranice, Yunan, İspanya'nın Bask'ı, İspanyolca, Macarca, Ermeni, İtalyan, Yidiş, Hindi, Urduca Hindistan, Endonezya, İngilizce, Vietnam
  • Model Adı: Infiniti için Q70L 2012-2019
  • Destek 1: DVR
  • Ekran: G + G kapasitif çoklu dokunmatik ekran
  • Ürün Boyutu: 8 inç
  • Dijital Medya Formatı: CD, DVD-R / RW, DVD-RAM, Video CD'si, Mp3, MP4, WMA, JPEG
  • Destek: DİREKSİYON KONTROLÜ
  • Arayüz: AUX / USB
  • Çıkış Gücü: 4 * 60 w
  • özellik: Dahili Hoparlör / Mikrofon, Wıfı Fonksiyonu, Destek direksiyon Kontrolü, Destek 3G Ağ, Destek 4G Ağ, Destek Can-Bus
  • Gömme: kablosuz internet
  • Araç Markaları / Modelleri için: SIĞ YER
  • Marka Adı: JİUSCAN
  • Maksimum Harici Bellek: 32G
  • Destek 2: carplay
  • KOÇ: 4G
  • ROM: 64G
  • Din: Çift Din
  • Ürün Ağırlığı: 5kg
  • Çözünme: 1280*800
  • TF / Mikro SD Yuvası: 1
  • Malzeme Türü: abs
  • Uygulanabilir Modeller: Infiniti için Q70L 2012-2019
  • Gerilim: 12V
  • İşletim Sistemi: Android 9.0

İncelemenizi Şimdi Ekleyin