Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Queen Of Hearts Kostüm Kızlar Kraliçe Cadılar Bayramı Giyinmek Cadılar Bayramı süslü elbise Parti Kostüm Aksesuarları Cosplay Kız İçin

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺744.80 ₺335.13
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w4632

Tanım:

Queen of Hearts Kostüm Kızları, yumuşak ve nefes alabilen, giymesi rahat, dayanıklı ve oldukça elastik, yüksek kaliteli naylon ve polyester malzemeden yapılmıştır.Korse ve tül stand yakasındaki kalp deseni, bu kraliyet kalp elbisesine çekici bir görünüm kazandırıyor.Çocuklar ve yetişkinler için her türlü parti ve vesileyle kraliçeyi oynamak için mükemmeldir.

Özellikler:

1. Nefes alabilen ve cilt dostu, size en rahat kullanım deneyimini sunar.

2. Kolsuz el yapımı örgü kısa etek tül elbise benimseyin.

3. Noel kıyafetleri, temalı partiler, cosplay, cosplay, kostümler, sahne performansları vb.İçin mükemmeldir.

Belirleme:

Adı: Queen of Hearts Kostüm Kızlar

Malzeme: Polyester + Naylon + Tül

Boyutu: Önerilen yükseklik 95-155 cm / 31.50-62.99 inç.

Yaş: 2-10 yaşında

Ağırlık: yaklaşık 280 gram

Ambalaj listesi:

1x Elbise

1x Taç

Bir çift bracers

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Yüksek Elastikiyet ve Konfor】 Yüksek kaliteli naylon ve polyester nedeniyle, Queen of Hearts Kostüm Kızları yumuşak ve nefes alabilir, rahattır, dayanıklıdır ve oldukça elastiktir.

2.【Çekici Tasarım】 Korse ve tül stand yakasındaki kalp deseni, bu kraliyet kalp elbisesine çekici bir görünüm kazandırır.Çocuklar ve yetişkinler için her türlü parti ve vesileyle kraliçe oynamak için mükemmeldir.

3.【Eşsiz ve Güzel】 Bir çift kollu ve bir taç ile Kalplerin Kraliçesi Kostümü seksi ve güzel.Elbisenin çok lüks bir görünüm için yanları siyah olan kırmızı ve altın tül katmanları var.

4.【Tezahürat Sürprizi】 Kızlar için Şeytan Kraliçesi Kostümü, çocuklara parti hediyeleri, parti süsleri, doğum günü hediyeleri, Yılbaşı hediyeleri, çorap dolguları, temalı parti malzemeleri veya kutlama hediyesi olarak çocuklar için mükemmel bir hediye olarak verilebilir.

5.【Geniş Uygulama】 Maleficent Kostüm Çocuklar cosplay partileri, Cadılar Bayramı, karnaval, tema partileri, kostüm partileri, süslü elbise partileri, okul etkinlikleri, sahne performansları ve daha fazlası için uygundur ve size unutulmaz bir deneyim sunar.

  • Malzeme: Pamuk
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaş Öner: 12+y

İncelemenizi Şimdi Ekleyin