Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Lüks Leylak Mermaid Akşam Parti Kıyafeti Narin Boncuklu Şeffaf V Boyun Trompet Abiye Uzun Parti 2019 için

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺4 728.61 ₺3 782.89
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w480053

t Lütfen Lütfen Notlar:

1. Gelinlik, peçe, eldiven, kombinezon vb. Gibi aksesuarları içermez.Teklif sadece elbise içindir!Accessaries istiyorsanız, lütfen bize ulaşın!

2. Elbise özel boyutta yapılabilir, lütfen detaylı boyutunuz hakkında bize bir mesaj bırakın büstü___, bel___, kalça___, ayakkabı ile zemine oyuk _ _ _ inç veya cm ve ölçü talimatımız olarak kendinizi ölçün.

Fotoğraf gösterisi

Standart Ölçü Tablosu

Sıcak uyarı: Çoğu kızın hafif değişikliklere ihtiyacı olacak,yerel bir terzi elbisenizi kolayca değiştirebilir.Bedenler arasındaysanız, daha büyük bedenle gitmenizi ve mükemmel uyumu elde etmek için elbiseyi değiştirmenizi öneririz.

Mükemmel uyum için Ölçüm ipuçları: A. Sipariş vermeden önce ölçüm alın: Ölçümlerinizi önce profesyonel bir terzi tarafından almanızı veya aşağıdaki ölçüm kılavuzunu izleyerek kendinizi ölçmenizi şiddetle öneririz.B. Ölçüm gereksinimleri: Ölçümlerinizi aldığınızdan emin olun barefoot.Do iç çamaşırları dışında giysilerin üzerini ölçmeyin.C. "Oyuk", boynunuzun tabanındaki" delik " anlamına gelir.

Elbise yapım süreci nasıl satın alınır

Dönüş hakkında

1 .Biz onları aldıktan sonra 7 gün içinde iade öğeler için size iade edeceğiz, öğeler açıklama ile aynı değilse, tam bir geri ödeme verilecektir, ve öğeler orijinal hallerine iade edilmelidir.

2 .Fotoğraf ve LCD efekti nedeniyle biraz renk farkı olabilir, böyle bir iadeyi kabul etmeyeceğiz.

3 .Hasarlı veya eksik bileşenlere sahip ürünler iade edilmez.

4 .Alıcılar uygun ambalaj ile iade nakliye sorumludur.

5 .Öğeleri iade etmeden önce, lütfen iade adresimizi aldığınızdan emin olun ve teslimat detay sayfasında "hediye" yazın.

6 .Lütfen normal posta servisini kullanın ve bize takibi gönderin number.As en kısa sürede biz ürün almak, biz tamir veya en kısa sürede onları alışverişi.

Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % memnuniyet kararlıyız.Nakliye

1 .Bir sipariş verdiğinizde, pls bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Ödemeniz tamamlandıktan sonra 7 ila 15 gün içinde size ürün göndereceğiz.

2 .Biz tüm uluslararası shippments teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas farkı gümrük nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.

3 .Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek ücretler,aracılık ücretleri,harçlar ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

4 .Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergileri için responsiable.

5. Uluslararası nakliye hizmeti olduğundan, teslim süresi ve posta ücreti farklı bölgelerden değişir.En verimli kurye uygulanacaktır(DHL,UPS,FEDEX,TNT,EMS,EQUİCK,www.aldogru.com.tr standart,vb.).Çin Festivali Tatili, Ulusal Bayram gibi özel tatillerde nakliye süresi biraz daha uzun olacaktır.Rusya ve Brezilya gibi bazı ülkeler için nakliye süresi diğer ülkelerden daha uzun olacaktır.Bize ulaşın 1.Ürünlerimizi beğendiyseniz, lütfen mağazamızı "Favorilerim" listenize ekleyin. 2.Ödemenizden sonra size olumlu geribildirim bırakacağız.Biz de olumlu geribildirim ve 5-star DSR bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz.

3.Geri bildirim bizim için çok önemlidir.Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize Düşük geri bildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz. 4.Eğer herhangi bir sorun varsa, www.aldogru.com.tr mesaj yoluyla bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz 24 saat içinde e-posta cevap verecektir ( hafta sonları ve tatil günleri hariç).

Etiketler: süslenmiş kristal elbise, çıkarılabilir lüks elbise, altın şeffaf kristal elbise, zarif kristal elbise, lüks gitter elbise, teyp kristal elbise, şık balo elbisesi, leylak balo elbise kollu, parça leylak balo elbisesi, burdully lüks elbise.

  • Öğe Türü: Abiye
  • Tren: Süpürme Treni
  • Marka Adı: KRİSTAL JİANG
  • Moda Elemanı: basit
  • Kol Uzunluğu (cm): Kolsuz
  • Kol Stili: Düzenli
  • Siluet: Trompet / Deniz Kızı
  • Model Numarası: 61355
  • Yaka: KEPÇE
  • Gerçek Görüntüler: Evet
  • Elbiseler Uzunluğu: Taban Uzunluğu
  • Dahili Sütyen: Evet
  • Malzeme: Polyester
  • Neden: Resmi Akşam
  • Bel kısmı: Doğal Faktörler
  • Kumaş Türü: Tül

İncelemenizi Şimdi Ekleyin